July 30, 2024Jul 30 2 minutes ago, kralj said: Inače, ovaj 24 igra vrhunsku utakmicu. Normalno da sam ga ranio. Dobro je živ ostao.
July 30, 2024Jul 30 8 minutes ago, *edited by mod said: Valjda i ovde ide pravilo da je 0 još razlika bez obzira na rezultat u produžetku? Jer može lako da ode na dvocifreno Što je najrcnje, mislim da se računa i rezultat iz produžetka. Na sajtu Olimpijade se pozivaju na ovaj FIBA pravilnik, a u njemu ništa ne piše o tome da se utakmica sa produžetkom računa kao 0.
July 30, 2024Jul 30 Očajni Francuzi. I Gober umesto sad da da izlazni pas, šutira 2 sekunde posle ofanzivnog skoka šut koji pogađa sa 20% uspešnosti.
July 30, 2024Jul 30 3 minutes ago, kralj said: Očajni Francuzi. I Gober umesto sad da da izlazni pas, šutira 2 sekunde posle ofanzivnog skoka šut koji pogađa sa 20% uspešnosti. Ne samo to, nego u sledećem napadu imaju +5 i 25 sekundi do kraja. I Furnije se diže na trojku čim je prešao centar Neko bi bio zadavljen da je SFRJ kadar na klupi umesto ovog Koleta
July 30, 2024Jul 30 4 minutes ago, goofs said: Što je najrcnje, mislim da se računa i rezultat iz produžetka. Na sajtu Olimpijade se pozivaju na ovaj FIBA pravilnik, a u njemu ništa ne piše o tome da se utakmica sa produžetkom računa kao 0. Da, fiba pravila, a u njima se pravi razlika između utakmica sa produžetkom i bez.
July 30, 2024Jul 30 Nije loše, samo +4 ipak ako se tako računa. Ako nadujemo lepo Sudance i Portoriko, bićemo ispred njih. Edited July 30, 2024Jul 30 by garmonbozia
July 30, 2024Jul 30 Jbg, baš greota, mogao je biti olimpijski klasik. Ako su nam forumski grobari gledali ovo, ima da im puna tema bude ovog Japanskog Jaga.