Jump to content

Grupa B: Francuska, Nemačka, Brazil, Japan

Featured Replies

2 minutes ago, kralj said:

Inače, ovaj 24 igra vrhunsku utakmicu.

Normalno da sam ga ranio. Dobro je živ ostao.

• Replies 230
  • Views 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, kakav lud narod, ubijaju se zbog kašnjenja vozova, a ovde se cerakuju u kameru. Ja bih već posao da se obesim o kvaku u wcu

• 7/12 šut za tri Nemačke, jebo ih pas. Mi bi s takvim % tukli i vanzemaljce.

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Laku noć

Dace bog da ovi Francuzi ispadnu u QF a pride i da ih Nemci malo poduce!

8 minutes ago, *edited by mod said:

Valjda i ovde ide pravilo da je 0 još razlika bez obzira na rezultat u produžetku? Jer može lako da ode na dvocifreno

Što je najrcnje, mislim da se računa i rezultat iz produžetka. Na sajtu Olimpijade se pozivaju na ovaj FIBA pravilnik, a u njemu ništa ne piše o tome da se utakmica sa produžetkom računa kao 0.

Očajni Francuzi. I Gober umesto sad da da izlazni pas, šutira 2 sekunde posle ofanzivnog skoka šut koji pogađa sa 20% uspešnosti. 

jeste panjina ovaj Gober

Samo kukate, evo drame.

Just now, kralj said:

Samo kukate, evo drame.

3+1? :D 

Ajde sad trojka i faul

3 minutes ago, kralj said:

Očajni Francuzi. I Gober umesto sad da da izlazni pas, šutira 2 sekunde posle ofanzivnog skoka šut koji pogađa sa 20% uspešnosti. 

Ne samo to, nego u sledećem napadu imaju +5 i 25 sekundi do kraja. I Furnije se diže na trojku čim je prešao centar :D

Neko bi bio zadavljen da je SFRJ kadar na klupi umesto ovog Koleta

Wem-v-p mi ne leži nikako. 

Odvratni Francuzi. 

4 minutes ago, goofs said:

Što je najrcnje, mislim da se računa i rezultat iz produžetka. Na sajtu Olimpijade se pozivaju na ovaj FIBA pravilnik, a u njemu ništa ne piše o tome da se utakmica sa produžetkom računa kao 0.

Da, fiba pravila, a u njima se pravi razlika između utakmica sa produžetkom i bez.

Nije loše, samo +4 ipak ako se tako računa. Ako nadujemo lepo Sudance i Portoriko, bićemo ispred njih. 

Edited by garmonbozia

Jbg, baš greota, mogao je biti olimpijski klasik.

Ako su nam forumski grobari gledali ovo, ima da im puna tema bude ovog Japanskog Jaga. :D

već sam rekao da ovaj japanski Jagomir mora da se oproba u Evropi

Samo da Nemci ne jedu govna, nego da odvale Francuze

Background Picker
Customize Layout