Jump to content

Grupa B: Francuska, Nemačka, Brazil, Japan

Featured Replies

Šta je sad skuhao Jago pored Lesora. Impresivno

• Replies 230
  • Views 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, kakav lud narod, ubijaju se zbog kašnjenja vozova, a ovde se cerakuju u kameru. Ja bih već posao da se obesim o kvaku u wcu

• 7/12 šut za tri Nemačke, jebo ih pas. Mi bi s takvim % tukli i vanzemaljce.

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Laku noć

Francuzi uzasni... numeju pnr da brane

Ovom Kulibaliju se čovek odmakne 3 metra i on dodaje loptu. Pa ispiši se sa basketa prijatelju

ala razbija aca petrovic francusku 

Francuzi se još nisu našli, a Brazil igra sa nekom lakoćom, iako su individualno slabiji...

vratise se u igru Francuzi

nista ovde od iznenadjenja. nema brazil skok, vembija ne mogu da cuvaju

Wembi im je cela ekipa... znao sam da su losiji spolja, ali de Colo i Coulibaly, sramota... vrci se ti u Wizardse decko, ti si za beton kosarku

Bruno balvan

Ovaj sa belom trakom oko čela je onaj nilikilitilikina, novi igrač Partizana? Ume trojku da pogodi, ako je on.

Francuze će  trebati baš da usere neki posle raspored da dođu ovde do medalje

Marselinjo je definicija bivšeg igrača. Dobri rezoni, ali reakcije ne mogu da isprate mozak.

Vembija treba toviti i da stoji dole pod kosem, nauci par fora i niko mu nece nista moci.

Ovo sto on igra... mislim, ako uspe, bice GOAT, ali tesko da je moguce da ovo prodje bez cestih i ozbiljnih povreda.

7 minutes ago, Kreator said:

Ovaj sa belom trakom oko čela je onaj nilikilitilikina, novi igrač Partizana? Ume trojku da pogodi, ako je on.

Ume, svake prestupne godine. 

7 minutes ago, Kreator said:

Kad je sam solidne procente moze da ima..

Background Picker
Customize Layout