July 27, 2024Jul 27 Ovom Kulibaliju se čovek odmakne 3 metra i on dodaje loptu. Pa ispiši se sa basketa prijatelju
July 27, 2024Jul 27 Francuzi se još nisu našli, a Brazil igra sa nekom lakoćom, iako su individualno slabiji...
July 27, 2024Jul 27 Wembi im je cela ekipa... znao sam da su losiji spolja, ali de Colo i Coulibaly, sramota... vrci se ti u Wizardse decko, ti si za beton kosarku
July 27, 2024Jul 27 Ovaj sa belom trakom oko čela je onaj nilikilitilikina, novi igrač Partizana? Ume trojku da pogodi, ako je on.
July 27, 2024Jul 27 Marselinjo je definicija bivšeg igrača. Dobri rezoni, ali reakcije ne mogu da isprate mozak.
July 27, 2024Jul 27 Vembija treba toviti i da stoji dole pod kosem, nauci par fora i niko mu nece nista moci. Ovo sto on igra... mislim, ako uspe, bice GOAT, ali tesko da je moguce da ovo prodje bez cestih i ozbiljnih povreda.
July 27, 2024Jul 27 7 minutes ago, Kreator said: Ovaj sa belom trakom oko čela je onaj nilikilitilikina, novi igrač Partizana? Ume trojku da pogodi, ako je on. Ume, svake prestupne godine.
July 27, 2024Jul 27 7 minutes ago, Kreator said: Ovaj sa belom trakom oko čela je onaj nilikilitilikina, novi igrač Partizana? Ume trojku da pogodi, ako je on. Kad je sam solidne procente moze da ima..