Jump to content

Grupa B: Francuska, Nemačka, Brazil, Japan

Featured Replies

Australija meni bolja od Francuza da nam zapadne

• Replies 230
  • Views 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, kakav lud narod, ubijaju se zbog kašnjenja vozova, a ovde se cerakuju u kameru. Ja bih već posao da se obesim o kvaku u wcu

• 7/12 šut za tri Nemačke, jebo ih pas. Mi bi s takvim % tukli i vanzemaljce.

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Laku noć

Meni je izbor Francuske i Australije no brainer u odnosu na izbor Nemacke i Kanade. Ono stu su Francuzi pokazali do sada je lose, a Australci su mi manje napakovani od Kanade.

19 minutes ago, Milošica said:

Ja mislim da nam oni više leže od Australije(sa kojom istoji postoji solidna sanša da igramo).

Nevezano za pripremni period.

E sad, domaći teren...Ako ne bude uticaja sudija, mislim da taj faktor može biti samo kratkog daha.

Nije neistina ali bih ipak podigao obe ruke za Kengure. Ja bih tačno pre birao njih nego Špance mrtve. 

jel najbolja druga repka jeste dilema izmedju srbije i francuske ili tripujem?

Najbolja druga može biti samo dilema nas i Nemaca u zavistnosti od koš razlike. 

Mi smo ispred Francuza ako oni izgube a mi dobijemo. Oni imaju +16 a mi +15

Šruder puca trojku preko Gobera kao preko tarabe. Sa sve osmehom oko glave :wacko:

Kukavna francuska kosarko ugasena…

Theiss uništi Wembija :sad2:

kakav masakr. ponavljam vec duze vreme, Franci su uzasni, ali uzasni. najbolje su izgledali u prvoj pripremnoj tekmi kad je Wemby izdominirao. sve nakon toga, umesto da se popravljaju, oni sve gori.

Nemci ko da je '41, gaze bez milosti..

7/12 šut za tri Nemačke, jebo ih pas.

Mi bi s takvim % tukli i vanzemaljce.

Nemci kuvaju supu od petlova :D

Sad cekamo da Fra selektor odrzi nezaboravnu konferenciju - diskoteka do 5 ujutru, pa se usunjavaju u hotel Gobert i Batum, a o tome da Gober i Lesor ne pricaju da ne pocinjem

Šruder je pravi baller. Zna sve trikove. 

Background Picker
Customize Layout