August 1, 2024Aug 1 Mislim da nam treba da smo najbolji drugi, jer tad izvlacimo nekog od druga dva drugoplasirana, ako sam shvatio zreb. A dva najbolja prva izvlace dva najbolja treca. Dakle kao najbolji drugi ipak treba da nam dodje neko malo slabiji u cetvrtfinalu.
August 2, 2024Aug 2 Francuska je klasičan primer da 12 jakih individualaca ne čini nužno i jak tim. Hemija je mama
August 2, 2024Aug 2 A i to je mit. Ne znam odakle stalno ta prica o njihovom individualnom kvalitetu. Furnije, Batum i de Kolo - opak trio kad izgovoris ta imena, ali stari, karijere su im godinama u padu i nisu vise ni blizu ono sto su nekad bili. Potencijalno opasni i dalje, ali nije to vise kao nekad. Batum na primer se raspistosilji, ali nece ni blizu vise napraviti ono sto je nama 2014.godine. Ntilikina ima toliko dobru NBA karijeru da je dosao u Partizan sa 26 godina. Kulibali je nedokazani klinac. Albisi je Evrokup igrac, mi takvih na primer nemamo. Jabusele ili Lesor top EL igraci, nema sta, ali opet, nisu to oni igraci najvise klase. Kordinije dobar EL igrac, nista vise od toga. Za Gobera se zna, naravno da je to vrhunski igrac, ali opet sa druge strane zesce izvikan i precenjen. Vembi je mlad i nedokazan i tek mu sledi najbolje. Jos on skripi cak i u nekim osnovnim kosarkaskim elementarnim stvarima. Strazel klinac koji jednu osuri, drugu ga nema nigde. To ce mozda neko jednog dana gledati na ovaj tim i mislice koliko je vrhunski bio gledajuci imena, a u stvari pola tima im je sacinjeno od nedokazanih klinaca koji jos nisu za ovaj nivo takmicenja i veterana koji nisu ono sto su nekad bili. Druga polovina su EL i EK igraci i Gober za koga svi znamo koliko je precenjen. Plus im se samo ovde trpa medju dobro napunjene centarske pozicije, bolje bi im leglo da im je njihov najbolji NBA igrac na nekoj drugoj poziciji 😁
August 2, 2024Aug 2 42 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Francuska je klasičan primer da 12 jakih individualaca ne čini nužno i jak tim. Hemija je mama imaju francuzi puno problema, nisu to bas sve jaki individualci u 2024, vise imena iz skorije proslosti; decolo je pecen vec par sezona a fournier ne igra kosarku vec par sezona; to su dva go-to igraca u smislu donosenja poena. batum igra dobro ali je i on past tense; daklem, od donosioca poena tu su mladi wemby i yabusele u prajmu. defanzivno su dosta dobri ali ofanzivno znacajno losiji od nas, nemaca, kanadjana, mozda jos nekoga.
August 2, 2024Aug 2 Ja bih Vembija na 5, zamene Lesor i Poarije, na 4 Jabusele i Batum, a Gobera bi trejdovao za nekog spoljnjeg igraca 😂
August 2, 2024Aug 2 15 minutes ago, Hele said: Jabusele ili Lesor top EL igraci, nema sta. Denda, kako ide?
August 2, 2024Aug 2 7 minutes ago, sasha said: Vratio se Japan, Caboclo 27p Da li će mu biti dovoljno da zabode taj NBA
August 2, 2024Aug 2 20 hours ago, W.F.C. said: Mislim da nam treba da smo najbolji drugi, jer tad izvlacimo nekog od druga dva drugoplasirana, ako sam shvatio zreb. A dva najbolja prva izvlace dva najbolja treca. Dakle kao najbolji drugi ipak treba da nam dodje neko malo slabiji u cetvrtfinalu. Zavisi mnogo od Francuska Nemačka, u suštini je tako kako ti kažeš ali ako Nemci dobiju a po onome što su pokazali do sada su favoriti, onda bi mogli u četvrtfinalu na Francuze, a to nije idealan scenario.
August 2, 2024Aug 2 14 minutes ago, theanswer said: Zavisi mnogo od Francuska Nemačka, u suštini je tako kako ti kažeš ali ako Nemci dobiju a po onome što su pokazali do sada su favoriti, onda bi mogli u četvrtfinalu na Francuze, a to nije idealan scenario. Ja mislim da nam oni više leže od Australije(sa kojom istoji postoji solidna sanša da igramo). Nevezano za pripremni period. E sad, domaći teren...Ako ne bude uticaja sudija, mislim da taj faktor može biti samo kratkog daha. Edited August 2, 2024Aug 2 by Milošica