July 30, 2024Jul 30 2 minutes ago, sasha said: Francuska ako izgubi od Nemaca i Španija ili Australija verovatno Da sad sam bacio pogled. Dakle najbolji drugi ide u šešir sa prvima? U drugom su ostali drugi i dva najbolja treca? Ja ne bih imao ništa protiv da igramo sa Nemcima. Kanađanima dugujemo. Pre bih Nemce nego Francuze.
July 30, 2024Jul 30 5 minutes ago, Heaviside said: I Australija je u igri. Imaju +2 i igraju sa Španijom u poslednjem kolu. Biće sve tri ekipe blizu na kraju verovatno. Do sada smo sa Karijem baš gazili autsajdere, valjda ćemo nastaviti tako i sada kada nam je bitno. Jeste, samo nekako računam da u toj grupi drugoplasirani neće biti na više od +10, pošto je cela grupa na krv i nož, a i ta poslednja utakmica će biti jer pobednik ide dalje.
July 30, 2024Jul 30 Just now, kralj said: Da sad sam bacio pogled. Dakle najbolji drugi ide u šešir sa prvima? U drugom su ostali drugi i dva najbolja treca? Ja ne bih imao ništa protiv da igramo sa Nemcima. Kanađanima dugujemo. Pre bih Nemce nego Francuze. Ima 4 šešira Prvi dve najbolje prve i ide na četvrti gde su najbolje dve treće. Drugi šešir najgora prva i najbolja druga idu na treći šešir sa ostale dve druge. Odlučuje žreb, ne mogu iz iste grupe u 1/4
July 30, 2024Jul 30 7 minutes ago, kralj said: Pre bih Nemce nego Francuze. sto? nikaki francuzi za sada. pogurace ih suci i publika ali deluje da tu bas fali poena
July 30, 2024Jul 30 3 minutes ago, sasha said: Ima 4 šešira Prvi dve najbolje prve i ide na četvrti gde su najbolje dve treće. Drugi šešir najgora prva i najbolja druga idu na treći šešir sa ostale dve druge. Odlučuje žreb, ne mogu iz iste grupe u 1/4 Hvala, oprosti, trebalo je sam da pogledam. Ja bih voleo da izbegnemo Kanadu, ali oni lako mogu da budu najbolji prvi posle Amera. Mada, malo mi ponižavajuče da kalkulišemo i jurimo razliku kako bismo njih izbegli. Nije naš tim da se takvih plaši.
July 30, 2024Jul 30 Just now, spaceploitator said: sto? nikaki francuzi za sada. pogurace ih suci i publika ali deluje da tu bas fali poena Pa moguće je da se ispostave do kraja kao totalni bust, plejmejking im je katastrofalan, ali mogu da igraju ludačku odbranu, Batum i Jabusele će nas o jadu zabaviti i tako...
July 30, 2024Jul 30 21 minutes ago, kralj said: Pa šta je alternativa ako budemo bolji od Francuza? Moramo da budemo bolji i od Australije ili Španije Edited July 30, 2024Jul 30 by Heaviside
July 30, 2024Jul 30 7 minutes ago, kralj said: Hvala, oprosti, trebalo je sam da pogledam. Ja bih voleo da izbegnemo Kanadu, ali oni lako mogu da budu najbolji prvi posle Amera. Mada, malo mi ponižavajuče da kalkulišemo i jurimo razliku kako bismo njih izbegli. Nije naš tim da se takvih plaši. Ako budemo najbolji drugi onda ne možemo nikako na Kanadu. Oni će biti u šeširu ili sa amerima ili sa najboljim drugim.
July 30, 2024Jul 30 2 minutes ago, Heaviside said: Moramo da budemo bolji i od Australije Upisao si im pobedu nad Grcima? Nisam baš siguran.
July 30, 2024Jul 30 Just now, Heaviside said: Ako budemo najbolji drugi onda ne možemo nikako na Kanadu. Oni će biti u šeširu ili sa amerima ili sa najboljim drugim. Kapiram Napisao sam da je to jedini protivnik kog bih izbegavao, al ne po cenu neke jurnjave rezultata sa Sudanom. u tom smislu.
July 30, 2024Jul 30 Meni ok bilo ko ako budemo mi dobri i da se nadamo da će neko nekako da izbaci Amere u SF ako ih mi izbegnemo u žrebu.
July 30, 2024Jul 30 57 minutes ago, kralj said: Upisao si im pobedu nad Grcima? Nisam baš siguran. Nisam, ali od grka smo sigurno bolji sa bilo kakve dve pobede. Edit: upisao sam pobede Kanadi protiv Španije i nama dve jedem govna previše, dosta je za danas Edited July 30, 2024Jul 30 by Heaviside