Jump to content

Grupa B: Francuska, Nemačka, Brazil, Japan

Featured Replies

Ili cak Brazil/Japan

• Replies 230
  • Views 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, kakav lud narod, ubijaju se zbog kašnjenja vozova, a ovde se cerakuju u kameru. Ja bih već posao da se obesim o kvaku u wcu

• 7/12 šut za tri Nemačke, jebo ih pas. Mi bi s takvim % tukli i vanzemaljce.

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Laku noć

2 minutes ago, sasha said:

Francuska ako izgubi od Nemaca i Španija ili Australija verovatno

Da sad sam bacio pogled. Dakle najbolji drugi ide u šešir sa prvima? U drugom su ostali drugi i dva najbolja treca?

Ja ne bih imao ništa protiv da igramo sa Nemcima. Kanađanima dugujemo. Pre bih Nemce nego Francuze. 

5 minutes ago, Heaviside said:

I Australija je u igri. Imaju +2 i igraju sa Španijom u poslednjem kolu. Biće sve tri ekipe blizu na kraju verovatno. Do sada smo sa Karijem baš gazili autsajdere, valjda ćemo nastaviti tako i sada kada nam je bitno. 

Jeste, samo nekako računam da u toj grupi drugoplasirani neće biti na više od +10, pošto je cela grupa na krv i nož, a i ta poslednja utakmica će biti jer pobednik ide dalje.

Mauricijus bi nam legao u polufinalu, ali mislim da se oni nisu plasirali

Just now, kralj said:

Da sad sam bacio pogled. Dakle najbolji drugi ide u šešir sa prvima? U drugom su ostali drugi i dva najbolja treca?

Ja ne bih imao ništa protiv da igramo sa Nemcima. Kanađanima dugujemo. Pre bih Nemce nego Francuze. 

Ima 4 šešira

Prvi dve najbolje prve i ide na četvrti gde su najbolje dve treće.

Drugi šešir najgora prva i najbolja druga idu na treći šešir sa ostale dve druge.

Odlučuje žreb, ne mogu iz iste grupe u 1/4

7 minutes ago, kralj said:

Pre bih Nemce nego Francuze. 

sto? nikaki francuzi za sada. pogurace ih suci i publika ali deluje da tu bas fali poena

3 minutes ago, sasha said:

Ima 4 šešira

Prvi dve najbolje prve i ide na četvrti gde su najbolje dve treće.

Drugi šešir najgora prva i najbolja druga idu na treći šešir sa ostale dve druge.

Odlučuje žreb, ne mogu iz iste grupe u 1/4

Hvala, oprosti, trebalo je sam da pogledam.

Ja bih voleo da izbegnemo Kanadu, ali oni lako mogu da budu najbolji prvi posle Amera. Mada, malo mi ponižavajuče da kalkulišemo i jurimo razliku kako bismo njih izbegli.

Nije naš tim da se takvih plaši.

Just now, spaceploitator said:

sto? nikaki francuzi za sada. pogurace ih suci i publika ali deluje da tu bas fali poena

Pa moguće je da se ispostave do kraja kao totalni bust, plejmejking im je katastrofalan, ali mogu da igraju ludačku odbranu, Batum i Jabusele će nas o jadu zabaviti i tako...

21 minutes ago, kralj said:

Pa šta je alternativa ako budemo bolji od Francuza?

Moramo da budemo bolji i od Australije ili Španije

Edited by Heaviside

7 minutes ago, kralj said:

Hvala, oprosti, trebalo je sam da pogledam.

Ja bih voleo da izbegnemo Kanadu, ali oni lako mogu da budu najbolji prvi posle Amera. Mada, malo mi ponižavajuče da kalkulišemo i jurimo razliku kako bismo njih izbegli.

Nije naš tim da se takvih plaši.

Ako budemo najbolji drugi onda ne možemo nikako na Kanadu. Oni će biti u šeširu ili sa amerima ili sa najboljim drugim. 

2 minutes ago, Heaviside said:

Moramo da budemo bolji i od Australije 

Upisao si im pobedu nad Grcima? Nisam baš siguran.

Just now, Heaviside said:

Ako budemo najbolji drugi onda ne možemo nikako na Kanadu. Oni će biti u šeširu ili sa amerima ili sa najboljim drugim. 

Kapiram :D

Napisao sam da je to jedini protivnik kog bih izbegavao, al ne po cenu neke jurnjave rezultata sa Sudanom. u tom smislu.

Meni ok bilo ko ako budemo mi dobri i da se nadamo da će neko nekako da izbaci Amere u SF ako ih mi izbegnemo u žrebu.

57 minutes ago, kralj said:

Upisao si im pobedu nad Grcima? Nisam baš siguran.

Nisam, ali od grka smo sigurno bolji sa bilo kakve dve pobede. 

Edit: upisao sam pobede Kanadi protiv Španije i nama dve :D

jedem govna previše, dosta je za danas 

Edited by Heaviside

Trpaju Nemci Brazil koji ne može vola da ubode.

Background Picker
Customize Layout