August 2, 2024Aug 2 26 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Šruder je pravi baller. Zna sve trikove. Ne znam kako da ga rešimo ako naletimo na njih. Da metnemo Aleksu na njega da ga izludi bukvalno dok ne prsne i napravi neki haos. 23+ pomor francuske nejači, kotkuće.
August 2, 2024Aug 2 Ali sa koliko lakoće se cela švapska spoljna linija odluči da pripali tricu sa 8,9 metara u petoj sekundi napada
August 2, 2024Aug 2 3 minutes ago, Valkyrie said: Ne znam kako da ga rešimo ako naletimo na njih. Da metnemo Aleksu na njega da ga izludi bukvalno dok ne prsne i napravi neki haos. 23+ pomor francuske nejači, kotkuće. Aleksa, Dobric, Vanja.. Smenjivace se..
August 2, 2024Aug 2 18 minutes ago, Valkyrie said: Ne znam kako da ga rešimo ako naletimo na njih. Da metnemo Aleksu na njega da ga izludi bukvalno dok ne prsne i napravi neki haos. 23+ pomor francuske nejači, kotkuće. Bukvalno ga ne možemo zaustaviti. Malo ko može na ovom prvenstvu
August 2, 2024Aug 2 americki i kanadski bekovi mogu sigurno sad da se nadamo da ce nas zreb poslati na nemacku u polufinalu taman da im vratimo za svetsko, pa sa usa finale kanada francuska ce biti opasno klanje u cetvrtfinalu
August 2, 2024Aug 2 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Bukvalno ga ne možemo zaustaviti. Malo ko može na ovom prvenstvu Mangupirao se na kraju meča, ne sviđa mi se. Dobio i tehničku. Čekamo ga