July 10, 2024Jul 10 Razmisljam, trebamo mi da dobijemo organizaciju prvenstva kako znamo i umemo. Mi ne trcimo, ali na ovih 40 stepeni kod nas nece ni drugi moci, pa cemo mozda i imati neku sansu i da osvojimo 🤣
July 10, 2024Jul 10 Just now, aram said: naravno. svaki faul u 16 je penal. Sem kršenja Mitra protiv Engleza.
July 10, 2024Jul 10 6 minutes ago, 189- said: pola foruma danas gleda fudbal prvi put postoji fudbal i van pl, samo tamo se sviraju ovakvi penali i to samo odredjenim klubovima.
July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, smooth.Op said: Tako je. Glupo pravilo, kad već ima var. Šutnuo je preko gola. Daj žuti za neopreznost. Poklon jbt. Covek je ispruzio nogu da blokira sut i zakasnio, Kejn je sutnuo loptu neometano i u produzetku kretnje sutnuo Holandjanina u ispruzenu nogu. Dakle, Kejn je inicirao kontakt. Ovo je penal isto koliko i kad igrac udje u sesnaesterac, namerno se zakaci za nogu defanzivca i padne. Mozda je bilo elemenata za opasnu igru ali i to tesko jer niti je djon isao u pravcu igraca, niti je Kejn sutnuo Holandjanina u djon vec sa strane.
July 10, 2024Jul 10 3 minutes ago, garmonbozia said: Sem kršenja Mitra protiv Engleza. I Miljkon nesrećni protiv Genka vs Kukurelja protiv Nemaca pre neki dan. Edited July 10, 2024Jul 10 by smooth.Op
July 10, 2024Jul 10 4 minutes ago, smooth.Op said: Brate faul na sredini terena i penal. Bitna razlika. Pa i nije. Samo je ovo prekršaj u 16 pa se svira penal.
July 10, 2024Jul 10 Just now, steins said: Pa i nije. Samo je ovo prekršaj u 16 pa se svira penal. Ma koji prekršaj. Možda u napadu.
July 10, 2024Jul 10 I kako uopste sudija koji je bio kaznjen sest meseci zbog ucestvovanja u namestanju utakmica dobije da sudi polufinale Evropskog prvenstva?
July 10, 2024Jul 10 Knockout faza za sad brutalno predvidiva. Na poslu imamo poll gde sam ubo 10/13 rezultata od 1/8 do sad, od toga 5 tačan rezultat. Ovde sam tipov'o 1-1 😆
July 10, 2024Jul 10 Just now, steins said: Pa i nije. Samo je ovo prekršaj u 16 pa se svira penal. Pa ne, Harper je lepo objasnio sta je ovde problem, nije Holadez inicirao kontakt, neko Kejn...