July 10, 2024Jul 10 2 minutes ago, Arkadija said: Zašto je ovo penal? Zato sto se Holandjanin nije sklonio nego je dopustio Kejnu da ga sutne, da se valja pola sata a onda kad je dobio penal, da ustane i da gol kao da se nista nije desilo, sto i nije.
July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said: mada je malo glupo jer nije uticao na sut, vec se kontakt desio posle. jbg, kad bi ave gledali... mozda zuti ali bez penala nekako najpostenije Ako je tvoj tim u protivnickom sesnaestercu, a ti odes na drugu stranu i nabodes golmana u glavu, nije penal?
July 10, 2024Jul 10 Ja ne znam da l je ovo penal ili nesto drugo. Ono sto je izvesno je da je mogao da iz ovog izadje vrlo lako Kane sa polomljenom nogom. Da je opustio svoju nogu pri sutu, jos malo nesrecnih okolnosti i posledice strasne. U tom smislu ne vidim previse razloga za cudjenje prema sudijskoj odluci. Mozda neki indirekt, ne znam sta striktno govore ova nova pravila.
July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said: mada je malo glupo jer nije uticao na sut, vec se kontakt desio posle. jbg, kad bi ave gledali... mozda zuti ali bez penala nekako najpostenije Tako je. Glupo pravilo, kad već ima var. Šutnuo je preko gola. Daj žuti za neopreznost. Poklon jbt.
July 10, 2024Jul 10 2 minutes ago, radisa said: Ovakvih penala ima na svakoj itakmici par komada... Ako ovo bude kriterijom veceras bice sad valjanja u 16 za ostriji pogled, a kamo li start... Ma onaj dvojnik Sautgejta je tamo u VAR sobi sa pendrekom. Nema drugog logicnog objasnjenja..
July 10, 2024Jul 10 vi nikad niste videli na sredini terena kada igrac vec doda loptu i posle bude fauliran i sudija ipak svirne faul
July 10, 2024Jul 10 10 minutes ago, Hele said: Nema reakcija skotskog komentatora na gol? 🤣 Mene je zanimalo zasto navijaci Rendzersa ne podrzavaju pored Skotske i Englesku. Onda sam malo istrazivao, oni podrzavaju samo uniju i krunu, ali nemaju nikakvu naklonost prema Engleskoj. Cela nauka ti odnosi na ostrvu, gore nego Balkan.
July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, 189- said: vi nikad niste videli na sredini terena kada igrac vec doda loptu i posle bude fauliran i sudija ipak svirne faul Brate faul na sredini terena i penal. Bitna razlika.
July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, smooth.Op said: Brate faul na sredini terena i penal. Bitna razlika. naravno. svaki faul u 16 je penal.