Jump to content

Holandija - Engleska 10.07. 21:00 Dortmund

finalista je 43 members have voted

1. 1. finalista je

• Holandija 90
    • Holandija 120
    • Holandija na penale
    • Engleska 90
    • Engleska 120
    • Engleska na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/10/24 at 19:01

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

nema potrebe da lazes. ja sam odgovorio venomu, ti mi nisi bio ni na kraj pameti. zasto je to tebe trigerovalo je nejasno.

• Replies 401
  • Views 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Samo kul, danas ce da bude dva sumnjivo dosudjena i tri sumnjivo nedosudjena penala. 

23 minutes ago, nenad said:

nema potrebe da lazes. ja sam odgovorio venomu, ti mi nisi bio ni na kraj pameti. zasto je to tebe trigerovalo je nejasno.

A šta lažem, da si se istrigerovao? Pa kako da objasnim to što recimo villiemu ili kumsu ne nabijaš na nos da su jedini na svetu koji misle da jeste penal. Očito imaš problem samo sa mnom, pa se pitam šta je razlog. Nema laži nema prevare

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

A šta lažem, da si se istrigerovao? Pa kako da objasnim to što recimo villiemu ili kumsu ne nabijaš na nos da su jedini na svetu koji misle da jeste penal. Očito imaš problem samo sa mnom, pa se pitam šta je razlog. Nema laži nema prevare

nisam video da su njih dvojica reagovala na moj odgovor venomu. 

cuj, nemam problem sa kumsom, a sa tobom imam! :kecman:

On 12. 7. 2024. at 19:24, nenad said:

bukvalno svi od linekera i geri nevila do random prolaznika u londonu se slazu da nije bio penal, samo jos ppp odoleva. 

On 12. 7. 2024. at 22:11, Mindaugas Žukauskas said:

Inače je jako bitno šta Lineker i Nevil misle o nekoj sudijskoj odluci. Otprilike kao i mišljenje prosečnog PPP člana :D

Na ovaj tvoj odgovor Venomu referišeš, sa sve ovim podbadanjem na kraju? :D

Šta te ovde istrigerovalo, što sam ti srušio sneška da Nevil i Lineker nisu Sveznanje, i da su znali itekako da lupe glupost? I dalje ne vidim razlog da ja dobijem drugačiji status od ostalih forumaša samo zato što sam rekao da punditova nije poslednja. To se valjda podrazumeva

Da rezimiramo ovu raspravu dulju od Male neveste:

Nije bio penal.

GIF by South Park

4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Na ovaj tvoj odgovor Venomu referišeš, sa sve ovim podbadanjem na kraju? :D

Šta te ovde istrigerovalo, što sam ti srušio sneška da Nevil i Lineker nisu Sveznanje, i da su znali itekako da lupe glupost? I dalje ne vidim razlog da ja dobijem drugačiji status od ostalih forumaša samo zato što sam rekao da punditova nije poslednja. To se valjda podrazumeva

sprdam se sa ljudima koji su sprdanje zasluzili, nisi ti specijalan u tom smislu. 

Moderacijo, ako može da se lokuje ova tema, ali tako da moja bude poslednja

21 minutes ago, Filozof manijak said:

Nije bio penal.

Koliko si siguran ?

Mače, prag, …

Bio je

Evo i ja se mnogo sekiram da li je bio penal

Screenshot_2024-07-14-15-39-17-184_com.miui.gallery-edit.jpg