July 14, 2024Jul 14 nema potrebe da lazes. ja sam odgovorio venomu, ti mi nisi bio ni na kraj pameti. zasto je to tebe trigerovalo je nejasno.
July 14, 2024Jul 14 Samo kul, danas ce da bude dva sumnjivo dosudjena i tri sumnjivo nedosudjena penala.
July 14, 2024Jul 14 23 minutes ago, nenad said: nema potrebe da lazes. ja sam odgovorio venomu, ti mi nisi bio ni na kraj pameti. zasto je to tebe trigerovalo je nejasno. A šta lažem, da si se istrigerovao? Pa kako da objasnim to što recimo villiemu ili kumsu ne nabijaš na nos da su jedini na svetu koji misle da jeste penal. Očito imaš problem samo sa mnom, pa se pitam šta je razlog. Nema laži nema prevare
July 14, 2024Jul 14 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: A šta lažem, da si se istrigerovao? Pa kako da objasnim to što recimo villiemu ili kumsu ne nabijaš na nos da su jedini na svetu koji misle da jeste penal. Očito imaš problem samo sa mnom, pa se pitam šta je razlog. Nema laži nema prevare nisam video da su njih dvojica reagovala na moj odgovor venomu. cuj, nemam problem sa kumsom, a sa tobom imam!
July 14, 2024Jul 14 On 12. 7. 2024. at 19:24, nenad said: bukvalno svi od linekera i geri nevila do random prolaznika u londonu se slazu da nije bio penal, samo jos ppp odoleva. On 12. 7. 2024. at 22:11, Mindaugas Žukauskas said: Inače je jako bitno šta Lineker i Nevil misle o nekoj sudijskoj odluci. Otprilike kao i mišljenje prosečnog PPP člana Na ovaj tvoj odgovor Venomu referišeš, sa sve ovim podbadanjem na kraju? Šta te ovde istrigerovalo, što sam ti srušio sneška da Nevil i Lineker nisu Sveznanje, i da su znali itekako da lupe glupost? I dalje ne vidim razlog da ja dobijem drugačiji status od ostalih forumaša samo zato što sam rekao da punditova nije poslednja. To se valjda podrazumeva
July 14, 2024Jul 14 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Na ovaj tvoj odgovor Venomu referišeš, sa sve ovim podbadanjem na kraju? Šta te ovde istrigerovalo, što sam ti srušio sneška da Nevil i Lineker nisu Sveznanje, i da su znali itekako da lupe glupost? I dalje ne vidim razlog da ja dobijem drugačiji status od ostalih forumaša samo zato što sam rekao da punditova nije poslednja. To se valjda podrazumeva sprdam se sa ljudima koji su sprdanje zasluzili, nisi ti specijalan u tom smislu.