Jump to content

Holandija - Engleska 10.07. 21:00 Dortmund

finalista je 43 members have voted

1. 1. finalista je

• Holandija 90
    • Holandija 120
    • Holandija na penale
    • Engleska 90
    • Engleska 120
    • Engleska na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/10/24 at 19:01

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

8 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ako se ne varam, ti si bio među posterima koji je okarakterisao sve koji se ne slažu sa tvojim mišljenjem 'nepoznavaocima fudbala, ne znaju šta gledaju' ili tako nešto. Kako smo sad došli do toga da sam problematičan ja, koji sam uredno saslušao i uvažio mišljenja forumaša koji misle drugačije, a ti ispade otvorenog uma? :unsure:

da se ispostavilo da nisam u pravu, ja bih se posuo pepelom. ti si ostao otprilike jedini covek na svetu koji misli da je bio penal.

• Replies 401
  • Views 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Aha, ispostavilo se da si u pravu? Pa šta mi onda diskutujemo ovde, čestitam :D

ma jok, ti si u pravu, ceo svet je u dogovoru da te troluje. izdrzi legendo!

Još jednom čestitke. Valjda ću i ja doživeti da budem u pravu nekad. Radim na tome

nije uopste sustina u tome da budes u pravu, nego da priznas da nisi kada je to ocigledno. 

Pa dobro, otkud sam znao da je zasedala komisija Nevil, Lineker, Karager + "ceo svet" i utvrdila da nisam u pravu. Da sam znao, odmah bih priznao i čestitao. Valjda sad nije kasno da vam se pruži ruka i pređe na vašu stranu.

Nemojte nikad stati

nema nas druze, samo je meni bilo zanimljivo da vidim dokle ces braniti nesto sto je sasvim ocigledno pogresno. 

Izdržao sam par dana, ali to je bio pravi pakao za mene. Sad kada sam konačno i ja u pravu, svet ima lepše boje

nisam ni ocekivao da ces promeniti misljenje. 

Preimenujte temu u Mindaugas Žukauskas vs Nenad

Btw nije bio penal.

Edited by napadaj

Bio je

8wy9rd.jpg

Da mi je znati čime sam istrigerovao nenada. Ostale pro penal forumaše ne želi da konvertuje, samo mene :D

32 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Da mi je znati čime sam istrigerovao nenada. Ostale pro penal forumaše ne želi da konvertuje, samo mene :D

Nenad je Estonac.