July 11, 2024Jul 11 5 hours ago, Venom said: Normalno ovo piše 1 MacKenna i ja sam ceo Tweet pročitao i u glavi imao škotski akcenat. Pa nije baš random lik, plus ga prate neki ozbiljni fudbalski novinari, ne znam što ga odmah diskredituješ samo zato što je Irac.
July 12, 2024Jul 12 10 hours ago, copkillah said: Pa nije baš random lik, plus ga prate neki ozbiljni fudbalski novinari, ne znam što ga odmah diskredituješ samo zato što je Irac. Referencirao sam Allastera McKallastera Edited July 12, 2024Jul 12 by Venom
July 12, 2024Jul 12 On 11. 7. 2024. at 15:43, Venom said: Normalno ovo piše 1 MacKenna i ja sam ceo Tweet pročitao i u glavi imao škotski akcenat. bukvalno svi od linekera i geri nevila do random prolaznika u londonu se slazu da nije bio penal, samo jos ppp odoleva.
July 12, 2024Jul 12 Inače je jako bitno šta Lineker i Nevil misle o nekoj sudijskoj odluci. Otprilike kao i mišljenje prosečnog PPP člana
July 12, 2024Jul 12 ma jok, misljenje ppp clana je mnogo bitnije, posto se neuporedivo bolje razumeju u fudbal od tih pajsera.
July 12, 2024Jul 12 Ako već ne bih bio dovoljno siguran u svoje mišljenje da bi mi trebalo podebljanje sa strane, pre bih saslušao nekog ex ili aktivnog suca, nego fudbalera. Nedic excluded. Jer su faktički oni ti koji donose odluke.
July 13, 2024Jul 13 ma jasno, ne bi slusao bilo cije misljenje koje se razlikuje od tvog, posto si u isto siguran.
July 13, 2024Jul 13 5 hours ago, nenad said: ma jasno, ne bi slusao bilo cije misljenje koje se razlikuje od tvog, posto si u isto siguran. Ako se ne varam, ti si bio među posterima koji je okarakterisao sve koji se ne slažu sa tvojim mišljenjem 'nepoznavaocima fudbala, ne znaju šta gledaju' ili tako nešto. Kako smo sad došli do toga da sam problematičan ja, koji sam uredno saslušao i uvažio mišljenja forumaša koji misle drugačije, a ti ispade otvorenog uma?
July 13, 2024Jul 13 12 minutes ago, Hele said: Bio je penal, ali je pre penala bilo ovo I to smo već pretresli. Nenamerna ruka se igraču u napadu sudi samo ako direkt rukom da gol, ili neposredno nakon igre rukom da gol. Ovde čak ruka ni ne prethodi golu, nego kaznenom udarcu, tako da je bespresmetno raspravljati o tome. Sem ako neko misli da je Saka namerno igrao rukom. Second, for an attacking player, intent does not matter for the goal scorer themselves, and any goal scored by a player who handles the ball in any manner whatsoever will see a goal chalked off. However, in the build-up to a goal, any handball offence by a player other than the goal scorer must be considered "deliberate" to see the goal chalked off.
July 13, 2024Jul 13 Treba bolji ugao. Ali izgleda kao da je i levom i desnom. Samo jos kroz noge da ju prebacio 😁 Ne moze biti isto ako te jednom okrzne, i ako imas ovoliku kolicinu kontakta. Desnom rukom je definitivno, a levom mozda cak i vise puta. A i ti pricas samo o ponistavanju gola, ako ju je posteno izudarao rukama, moglo je odmah biti sudjeno.
July 13, 2024Jul 13 Ma pogledaj u realnom vremenu snimak, lopta se munjevito odbila prema njemu sa metar razdaljine. Ako ga je i kačila malo, to je bilo neznatno, i bez ikakve namere.