Jump to content

Holandija - Engleska 10.07. 21:00 Dortmund

finalista je 43 members have voted

1. 1. finalista je

• Holandija 90
    • Holandija 120
    • Holandija na penale
    • Engleska 90
    • Engleska 120
    • Engleska na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/10/24 at 19:01

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Retko kad :D.

• Replies 401
  • Views 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ovo se sudi kao penal u recimo 5% slucajeva. I to ako je sudija uplasen da odsudi protiv jaceg tima (odnosno da ne dune nista). Na Ostrvu nema sanse da dosude penal za ovo. Covek je uputio udarac na gol, promasio i to je to. Mozda karton zbog neoprezne igre.

Premotao sam na tcom posto od vas nema pomoci.

Ovo je cist penal!

8 minutes ago, MiddleClass said:

Premotao sam na tcom posto od vas nema pomoci.

Ovo je cist penal!

Moderacija da odstrani sve ove što nikad u životu nisu napimpovali 50, spao bi diskusioni forum na 2-3 forumaša. 

1 hour ago, dragance said:

Ne verujem da je bilo ko ubedjen da je ovo penal. Pa Gary Neville reče da je “disgrace”, a čak i sam Kejn je rekao da su imali sreće da je dosudjen.

Skromni su Englezi, takav su narod. Moramo mi zaštititi njihove interese kad već oni sami ne umeju.

5 minutes ago, Valkyrie said:

Skromni su Englezi, takav su narod. Moramo mi zaštititi njihove interese kad već oni sami ne umeju.

Da, cuvena je ta njihova skromnost. Narod koji ima pesmu "Kneel Britannia, kneel before the world" potresno je skroman.:nobles:

13 minutes ago, harper lee said:

Da, cuvena je ta njihova skromnost. Narod koji ima pesmu "Kneel Britannia, kneel before the world" potresno je skroman.:nobles:

Koja je to pesma? Ne mogu da nadjem. Usput “kneel Brittania before the world” znači potpuno suprotno od onog što ti misliš da znači.

A ako misliš na Rule Brittania, onda su ovo reči refrena: Rule, Britannia! Britannia, rule the waves!
Britons never, never, never will be slaves.

Da ne ispadne da branim njihovu kolonijalnu i roboovlasničku prošlost, ja sam republikanac.

668f9f1daf9f4-r-d-340-187-13962.jpg

@harper lee ne znam šta ti je smešno, umesto samo da priznaš da si se zajebao u društvu. Mada tvoj ego bi to teško podneo, porastao bi u očima drugih.

6 minutes ago, dragance said:

@harper lee ne znam šta ti je smešno, umesto samo da priznaš da si se zajebao u društvu. Mada tvoj ego bi to teško podneo, porastao bi u očima drugih.

Idi radi nesto, cupaj kablove, proteruj forumase ili sta vec radis kad ti je dosadno. Vec smo zakljucili da nema potrebe da mi se obracas ni zbog cega i ni u kakvim okolnostima. Mozda si uspeo dovoljno da se podvuces moderaciji onim jednodnevnim samobanom ali meni neces.

To kneel or not to kneel, that is the question :fantom:

16 minutes ago, harper lee said:

Idi radi nesto, cupaj kablove, proteruj forumase ili sta vec radis kad ti je dosadno. Vec smo zakljucili da nema potrebe da mi se obracas ni zbog cega i ni u kakvim okolnostima. Mozda si uspeo dovoljno da se podvuces moderaciji onim jednodnevnim samobanom ali meni neces.

Znači, glup u društvu. :D 

8 minutes ago, dragance said:

Znači, glup u društvu. :D 

Kablocupavce, rec "zbogom" ima samo sest slova, nije je tesko razumeti je. Istina ima to slovo z koje je malo zajebano i mogao sam da upotrebim neku drugu rec od sest slova koja su u prvoj polovini bukvara, kao na primer "odjebi", ali rekoh hajde da u duhu novih odnosa na forumu ne upotrebljavam grublje reci. Napisao sam ti vec nekoliko puta ko si i sta si, tvoja pojava kao i cinjenica da si jos uvek na forumu mi izaziva gadjenje koje je tesko objasniti pristojnim recima i sta vise hoces od mene? Tvoja sumanuta ideja da ces odjednom ponovo postati neki forumas kojem je ovde mesto i koji zasluzuje da mu se ljudi jos uvek obracaju kao normalnoj osobi je samo to - sumanuta ideja. Prokockao si taj status. Nemoj mi se vise obracati. Dovoljno je da vidim tvoj avatar pa da mi se odmah prisere, ne moram jos i da citam tvoja retardirana baljezganja.

Kako ću sad preko Banjice 😢

6 hours ago, copkillah said:

Toliko o onima što su svirali penal 

Normalno ovo piše 1 MacKenna i ja sam ceo Tweet pročitao i u glavi imao škotski akcenat.