July 10, 2024Jul 10 Just now, Lancia said: Meni je ovo bila bas nekvalitetna utakmica, jedva sam odgledao. Bar ne slušaš Nemanju Fakin Matića koji sprovodi verbalni felacio Sautgejtu celu utakmicu. Meni nešto nije spec ni krivo, Holanđane mi je teško da podržavam. Malo mi krivo zbog Simonsa jer ima onu plačnu facu ko dete kad mu uzmeš igračku.
July 10, 2024Jul 10 Just now, copkillah said: Ovaj svirao kraj jedno najmanje tri minuta ranije To ti je kad se danima priča kako će ovaj sudija pokrasti Engleze, onda se on trudi da tako ne bude, pa nesvesno ode u drugu krajnost. Mada su mu ispravne velike i bitne odluke, u finišu je baš par puta zakinuo Holanđane za neke sitne odlukice
July 10, 2024Jul 10 Zasluzeno Englezi, Nadao sam se da ce ih Holandjani izbaciti ali oni jednostavno veceras nisu bili dovoljno dobri. Po mom misljenju nisu bili nesto posebno ni do veceras ali ih je zreb malo usrao i dovukli su se do polufinala. Engleze je Premijer liga ucinila najodvratnijom fudbalskom nacijom na svetu, ovolikog flopovanja, kreveljenja i kuknjave oko svakog starta ne bi se postidela ni reprezentacija neke latinoamericke zemlje. Jos su dobili sudiju koji ih je za svaki flop nagradio faulom. Nadam se da ce Spanci zavrsiti prvenstvo onako kako su ga i zapoceli, pobedom od 3:0.
July 10, 2024Jul 10 Necu da saopstim za koga navijam u finalu Spoiler jes' da ti kazem, pa da me Arkan ubije Edited July 10, 2024Jul 10 by Ratamahatta
July 10, 2024Jul 10 4 minutes ago, villiem said: jbt tiha voda saut gejt, bice prvak dal sada dal svetsko Realno su bulja. Manje losi od ostalih. Ako bih ikome pozeleo titulu prvaka, to je ocigledno Spanija. Ovo napinjanje Belingema kao superstara mi je malo nategnuto. Doduse sa rezervom, jer ne znam kakav je u RM. Vidim samo da se nadavao solidno golova Edited July 10, 2024Jul 10 by MeanM@
July 10, 2024Jul 10 Ovo u fudbalu je sad kao kad su Agasi i Sampras skurcali pa se pojavili Safini, Riosi, Kafeljnikovi, Kuerteni i Hjuiti da se kurce na #1
July 10, 2024Jul 10 4 minutes ago, Valkyrie said: Bar ne slušaš Nemanju Fakin Matića koji sprovodi verbalni felacio Sautgejtu celu utakmicu. Meni nešto nije spec ni krivo, Holanđane mi je teško da podržavam. Malo mi krivo zbog Simonsa jer ima onu plačnu facu ko dete kad mu uzmeš igračku. xaxa, a bio slatko deriste dok je igrao za Barsu, jbg, odes na Zapad i uzmu ti dusu
July 10, 2024Jul 10 Author biti će apsurd kada englezi sa najidiotskijim timom od ‘66 uzmu trofej kad kinara digne trofej i opogani se po kigenu, linekeru, šireru, runiju i stane rame uz rame sa bobijem čarltonom
July 10, 2024Jul 10 8 minutes ago, Heaviside said: Prvo poluvreme je bilo zabavno A sta znam, meni sa istancanim ukusom...
July 10, 2024Jul 10 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: biti će apsurd kada englezi sa najidiotskijim timom od ‘66 uzmu trofej kad kinara digne trofej i opogani se po kigenu, linekeru, šireru, runiju i stane rame uz rame sa bobijem čarltonom
July 10, 2024Jul 10 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: biti će apsurd kada englezi sa najidiotskijim timom od ‘66 uzmu trofej kad kinara digne trofej i opogani se po kigenu, linekeru, šireru, runiju i stane rame uz rame sa bobijem čarltonom ruuuuuniju sam odoh, laku noc i prijatno