July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, Lancia said: Foden je bas los na prvenstvu. Jes, al veceras delovao primetnije i agilnije, cini mi se.
July 10, 2024Jul 10 "Očigledno imaju nešto uigrano Shaw, Watkins, i Bellingham", a ovaj poslednji uzme loptu i vrati je do golmana To Southgate uigrava iz dana u dan, hiljade i hiljade sklekova...
July 10, 2024Jul 10 2 minutes ago, radisa said: Minut kasnije Walker kao posledmji igrac odbrane, kupi Gakpa posle duzeg fora, sudija nista... Jedno kvalitetno i nadasve uravnotezeno sudjenje... Ni blizu faula, Voker odneo loptu.
July 10, 2024Jul 10 Just now, Miljenko said: Gde su uopste videli ofsajd malopre. Foden utrčao prerano, vrlo je malo falilo.
July 10, 2024Jul 10 3 minutes ago, napadaj said: Ali je na ovoj utakmici imao jednu sjajnu šansu i jedan vrhunski šut, a to je dosta više od ostalih. 2 minutes ago, radnik said: Jeste, ali ovaj mec je zivnuo Valjda Soutgejt i ja znamo bolje Nije ni senka onog sto je igrao u Sitiju. Edited July 10, 2024Jul 10 by Lancia
July 10, 2024Jul 10 Meni ono nije licilo na ofsajd, bio je neko od Holandjana u sredini. Tja, mozda je ugao kamere los.
July 10, 2024Jul 10 Just now, Lancia said: Valjda Soutgejt i ja znamo bolje Nije ni senka onog sto je igaro u Sitiju. Oprostite Potpuno se slazem oko ovoga, i za mene je bas razocarenje njegov ucinak na celom prvenstvu, samo mi se veceras ucinio malo primetniji.
July 10, 2024Jul 10 Ne sme kapiten da prigovara sudiji zbog očigledne greške, nemačka sudijska disciplina najbolja na svetu...