July 10, 2024Jul 10 Secam se da je kod nas izbio skandal, kada je slicna stvar sudjena kao penal za Zvezdu, na nekom gostovanju.
July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, sasha said: ako uskoro ne padne gol ode ovo u produžetke. Holandezi se malo stabilizovali Jesu, sad bar trče, ne puštaju Engleze da im priđu šesnaestercu bez borbe. Nažalost, ne može Weghorst da izigrava pivota i otvara kontre kao što je to radio Memphis. Ne znam kako misle da izbore neki prekid u kom će taj biti koristan.
July 10, 2024Jul 10 Author nije dovoljno samo što su se rastrčalitm moraju holanđani mnogo aktivniji u igri da budu za sada su englezi ti koji drže ključeve meča usvojim rukama
July 10, 2024Jul 10 Bilo je i glupljih prekršaja na fudbalskim terenima od ovog penala. Na forumskom fudbalu me, dok sam se standardno svađao s loptom, adasevic šutnuo u nogu i onda mrtav ladan uzeo loptu i rekao "visoko podignuta noga". Mislim da je Filipenko bio u fazonu pusti nemoj da se raspravljas. Edited July 10, 2024Jul 10 by Venom
July 10, 2024Jul 10 8 minutes ago, aram said: ovo već prelazi granicu pristojne diskusije i postaje (nepotrebno) vređanje. koji deo je vredjanje? da nije razumeo sta je gledao? really?
July 10, 2024Jul 10 Author 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za sada su englezi ti koji drže ključeve meča usvojim rukama 61:39 posed za engleze
July 10, 2024Jul 10 Dosta neuigrana Holandija, pogresni pasovi, pogresna ubacivanja, kao da su ih pokupili random u prikoljic i istovarili u sledece selo na teren
July 10, 2024Jul 10 5 minutes ago, nenad said: koji deo je vredjanje? da nije razumeo sta je gledao? really? Really
July 10, 2024Jul 10 2 minutes ago, Ratamahatta said: Dosta neuigrana Holandija, pogresni pasovi, pogresna ubacivanja, kao da su ih pokupili random u prikoljic i istovarili u sledece selo na teren Trenerski pecat Kumana, takav je bio i u Valensiji i u Barseloni. Edited July 10, 2024Jul 10 by Lancia
July 10, 2024Jul 10 Belingen kači DeFraja pošto je De Fraj šutnuo loptu. Faul za HOL i žuti za Belingema - sve isto kao i ono u 16m Kejn vs Damfris.