July 10, 2024Jul 10 Najpravednije za samu igru bi bilo da se samo faul za crveni u sesnaestercu svira kao penal, sve ostalo kao indirekt i aj zajebite sa poklon golovima bez sanse. Ali nikad nije ni bila poenta da fudbal bude pravedna igra.
July 10, 2024Jul 10 Just now, ZokiAsov said: Belingem je najgori, da losu loptu pa salto ko neimar To mi se ne svidja dace gol i bice polubozanstvo.
July 10, 2024Jul 10 5 minutes ago, radisa said: E jbg, taj uvek podrži sudijske odluke... Ja sam malo zapadnije, bas dacvidim sta ce Hrvatski Nedić da kaze... Vidi, ja mislim da je problem u položaju stopala. Al nisam stručnjak - da je basket pa da se svadjamo Edited July 10, 2024Jul 10 by steins
July 10, 2024Jul 10 :kaubojmodon: jebote, ne verujem šta se ovde piše :kaubojmodoff: @radisa ja sam još severnije, švaboi uopšte nisu imali dilemu od starta, samo su se čudili što VAR nije brže reagovao.
July 10, 2024Jul 10 Gakpu loptu nije uzeo samo ko nije hteo. Izlazak Memfisa je loša stvar za Holandiju, on im je jako bitan za igru.
July 10, 2024Jul 10 Ja mislim da se ni Englezi ne bi bunili da nije sviran penal. Sto bi Surbatovic rekao "gospoda na terenu"
July 10, 2024Jul 10 Bio je penal, itekako je Damfrisova noga išla ka Kejnovoj, nije tu samo Kejn inicirao kontakt. Neoprezna igra. I to sam vam rešio, idemo dalje.
July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, Ayatollah said: Gakpu loptu nije uzeo samo ko nije hteo. Jeste, Gakpo je danas izrazito loš, nadam se da se budi u drugom poluvremenu. Bio je jedan od kandidata za najboljeg igrača Eura do sada, baš je bio konstantan.
July 10, 2024Jul 10 Just now, hefaca said: Ja mislim da se ni Englezi ne bi bunili da nije sviran penal. Sto bi Surbatovic rekao "gospoda na terenu" Englezi su svasta, ali gospoda svakako nisu. Obrati paznju kad treba izbaciti loptu zbog povrede protivnika, tu se gospodstvo najlakse primeti.
July 10, 2024Jul 10 4 minutes ago, aram said: :kaubojmodon: jebote, ne verujem šta se ovde piše :kaubojmodoff: @radisa ja sam još severnije, švaboi uopšte nisu imali dilemu od starta, samo su se čudili što VAR nije brže reagovao. Sta kazu Skoti?
July 10, 2024Jul 10 Author votfordska tika-taka nestvarno deluje kako su ih englezi zaključali sa posedom
July 10, 2024Jul 10 19 minutes ago, nenad said: postoji fudbal i van pl, samo tamo se sviraju ovakvi penali i to samo odredjenim klubovima. hoces da kazes da neengleski sudija svira pl penal? ili je penal samo zato sto engelzi igraju