July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, harper lee said: I kako uopste sudija koji je bio kaznjen sest meseci zbog ucestvovanja u namestanju utakmica dobije da sudi polufinale Evropskog prvenstva? Covek zadatka...:fantom:
July 10, 2024Jul 10 Just now, radisa said: Pa ne, Harper je lepo objasnio sta je ovde problem, nije Holadez inicirao kontakt, neko Kejn... Ne znam, ajd da sačekamo onog šašavog Nedica
July 10, 2024Jul 10 10 minutes ago, harper lee said: Zato sto se Holandjanin nije sklonio nego je dopustio Kejnu da ga sutne, da se valja pola sata a onda kad je dobio penal, da ustane i da gol kao da se nista nije desilo, sto i nije. Udarim se i ja o nogu stola, legnem na sto, prebrojim sve zvezde, odvaljam se, ustanem i odem do frizidera po pivo... Trijumfalno
July 10, 2024Jul 10 Author bitna je razlika što je kejn loptu pogodio, a holandez promašio i pogodio stopalo napadača jbg
July 10, 2024Jul 10 Just now, Midžeta said: Matic ce da cream himself ako Foden da gol Kako si ti recita
July 10, 2024Jul 10 1 minute ago, steins said: Ne znam, ajd da sačekamo onog šašavog Nedica E jbg, taj uvek podrži sudijske odluke... Ja sam malo zapadnije, bas dacvidim sta ce Hrvatski Nedić da kaze...
July 10, 2024Jul 10 Just now, garmonbozia said: odakle li kupi ove fraze Cita knige, gleda filmove... ne pitaj
July 10, 2024Jul 10 Just now, radisa said: Pa ne, Harper je lepo objasnio sta je ovde problem, nije Holadez inicirao kontakt, neko Kejn... Da, samo sto se ne moze reci da noga nije visoko i da nije u pravcu igraca i da djon nije otvoren. I te kako je u pravcu ocekivanog pokreta u fazi suta. Opasna i neoprezna igra svakako, da l za penal moze se polemisati.
July 10, 2024Jul 10 Just now, radisa said: E jbg, taj uvek podrži sudijske odluke... Ja sam malo zapadnije, bas dacvidim sta ce Hrvatski Nedić da kaze... Jel kod Hrvata još Beusan oko sokolovo analizira suđenje?
July 10, 2024Jul 10 Just now, sasha said: Jel kod Hrvata još Beusan oko sokolovo analizira suđenje? Ne znam, juce sam ugasio odmah posle utakmice, videcu danas ko je...