July 10, 2024Jul 10 Daleko su ovi Englezi od idiota. Mozda mogu da se slozim za Walkera. Jedna od jacih njihovih generacija igracki gledano. svejedno, za titulu ce im biti potrebni penali do kojih nece doci jer rodri i yamal.
July 10, 2024Jul 10 7 minutes ago, villiem said: ruuuuuniju sam odoh, laku noc i prijatno Goooood night...
July 10, 2024Jul 10 Ali Sautgejt dva svetska polufinala i dva evro finala i najuspesniji selektor Engleske ikad, informacija dana, by Vjetrovic Mile Edited July 10, 2024Jul 10 by W.F.C.
July 10, 2024Jul 10 U sveopštoj forumskoj anti ENG šizofreniji prolazi ispod radara kakvo prvenstvo igra još 1 tinejdžer.
July 10, 2024Jul 10 5 minutes ago, W.F.C. said: Ali Sautgejt dva svetska polufinala i dva evro finala i najuspesniji selektor Engleske ikad, informacija dana, by Vjetrovic Mile
July 10, 2024Jul 10 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: rEkAo nEdIĆ Hide contents Pa kad je pijani ksenofob Korac bio simpatican ljudima, ovo je boza
July 10, 2024Jul 10 17 minutes ago, Tsai said: Pa kad je pijani ksenofob Korac bio simpatican ljudima, ovo je boza Mislio je na Briha koji je bio u VAR sobi i nedosudjeni penal na Mitrovicu protiv Svajcarske, kad nije ni hteo da gleda VAR. I ja sam se cimnuo kad sam cuo sta govori ali me je (na moju vecnu fudbalsku sramotu) od svih ljudi moja zena podsetila o cemu se radi. Uostalom, nebitno je. Potvrdio je ono sto smo svi osim navijaca engleske reprezentacije, ljubitelja njihove lige i notornih neznalica vec znali, da je Englezima penal poklonjen.