Kreator Posted July 4 Posted July 4 4 minutes ago, Nikodije said: Nemam više pitanja, samo mislim da Karađorđe treba da napravi 1 reset kao kkp i da sa ovih narodnjaka pređe na praaaavi metal. Zar nisi rekao da ti je neka devojka rekla da ličiš na Kerija Kinga i da si bio ponosan zbog toga? Ne voliš Slayer a ceniš look Kerija?
Kreator Posted July 4 Posted July 4 (edited) Odosmo u off. Samo si me iznenadio da si Slayer stavio u narodnjake. Ajd za Kreator i da shvatim zbog par onih bezveze albuma, ali za Slayer.... Edited July 4 by Kreator
Gutterball Posted July 4 Posted July 4 (edited) Jbt, ljudi u ozbiljnim godinama slušaju metal... E. Sad vidim da je u međuvremenu izbrisano... Edited July 4 by Gutterball 3 1
Valk Posted July 4 Posted July 4 2 minutes ago, Gutterball said: Jbt, ljudi u ozbiljnim godinama slušaju metal... E. Sad vidim da je u međuvremenu izbrisano... Nije, premešteno je u Midžetin talk show da ne trolujete KKP. Za komentar o metalu si 2 1
Midžeta Posted July 4 Author Posted July 4 Eto sta znaci moderacija, ne mogu da istrolujem topik koji sam otvorila, ali neka, mora da se zna red, za ovo smo se borili i neka smo 1
Lancia Posted July 4 Posted July 4 (edited) Opa Midzo ne hvalis se da si otvorila kafanu Edited July 4 by Lancia 1
Gutterball Posted July 4 Posted July 4 6 minutes ago, Valkyrie said: Nije, premešteno je u Midžetin talk show da ne trolujete KKP. Za komentar o metalu si Šta se ti ljutiš, ti valjda nisi u ozbiljnim godinama, pa je opravdano... 1
Midžeta Posted July 4 Author Posted July 4 1 minute ago, Lancia said: Racunaj na mene za stolom u cosku Ofkors 1
Valk Posted July 4 Posted July 4 3 minutes ago, Midžeta said: Eto sta znaci moderacija, ne mogu da istrolujem topik koji sam otvorila, ali neka, mora da se zna red, za ovo smo se borili i neka smo Pa nisi ga rodila pa da možeš i da ga ubiješ™ 3 minutes ago, Lancia said: Opa Midzo ne hvalis se da si otvorila kafanu Talk show, moliću! Pola Ivan Ivanović (hehe, pola, get it) a pola Anđus! @Gutterball dobro, sad si se malo izvadio 1 5
Recommended Posts