Kreator Posted July 4, 2024 Posted July 4, 2024 4 minutes ago, Nikodije said: Nemam više pitanja, samo mislim da Karađorđe treba da napravi 1 reset kao kkp i da sa ovih narodnjaka pređe na praaaavi metal. Zar nisi rekao da ti je neka devojka rekla da ličiš na Kerija Kinga i da si bio ponosan zbog toga? Ne voliš Slayer a ceniš look Kerija?
Midžeta Posted July 4, 2024 Author Posted July 4, 2024 Will somebody please think of the metalheads!!!
Kreator Posted July 4, 2024 Posted July 4, 2024 (edited) Odosmo u off. Samo si me iznenadio da si Slayer stavio u narodnjake. Ajd za Kreator i da shvatim zbog par onih bezveze albuma, ali za Slayer.... Edited July 4, 2024 by Kreator
Gutterball Posted July 4, 2024 Posted July 4, 2024 (edited) Jbt, ljudi u ozbiljnim godinama slušaju metal... E. Sad vidim da je u međuvremenu izbrisano... Edited July 4, 2024 by Gutterball 3 1
Valk Posted July 4, 2024 Posted July 4, 2024 2 minutes ago, Gutterball said: Jbt, ljudi u ozbiljnim godinama slušaju metal... E. Sad vidim da je u međuvremenu izbrisano... Nije, premešteno je u Midžetin talk show da ne trolujete KKP. Za komentar o metalu si 2 1
Midžeta Posted July 4, 2024 Author Posted July 4, 2024 Hahahahahahaahahahahahaaha kako je ovo genijalno 1
Midžeta Posted July 4, 2024 Author Posted July 4, 2024 Eto sta znaci moderacija, ne mogu da istrolujem topik koji sam otvorila, ali neka, mora da se zna red, za ovo smo se borili i neka smo 1
Lancia Posted July 4, 2024 Posted July 4, 2024 (edited) Opa Midzo ne hvalis se da si otvorila kafanu Edited July 4, 2024 by Lancia 1
Midžeta Posted July 4, 2024 Author Posted July 4, 2024 Nenadano sam postala mali preduzetnik (pun intended) 9
Gutterball Posted July 4, 2024 Posted July 4, 2024 6 minutes ago, Valkyrie said: Nije, premešteno je u Midžetin talk show da ne trolujete KKP. Za komentar o metalu si Šta se ti ljutiš, ti valjda nisi u ozbiljnim godinama, pa je opravdano... 1
Midžeta Posted July 4, 2024 Author Posted July 4, 2024 1 minute ago, Lancia said: Racunaj na mene za stolom u cosku Ofkors 1
Valk Posted July 4, 2024 Posted July 4, 2024 3 minutes ago, Midžeta said: Eto sta znaci moderacija, ne mogu da istrolujem topik koji sam otvorila, ali neka, mora da se zna red, za ovo smo se borili i neka smo Pa nisi ga rodila pa da možeš i da ga ubiješ™ 3 minutes ago, Lancia said: Opa Midzo ne hvalis se da si otvorila kafanu Talk show, moliću! Pola Ivan Ivanović (hehe, pola, get it) a pola Anđus! @Gutterball dobro, sad si se malo izvadio 1 5
Recommended Posts