July 6, 2024Jul 6 1 minute ago, Guuundogan said: na mobilnom ne vidim koliko jos fali catfishu za politiku. Dajte neki semafor Jos 4, ako bude play along jos malo na temi dole bice i to
July 6, 2024Jul 6 8 hours ago, napadaj said: I dobre hrane isto jednom sam tamo hteo nešto s nogu, na brzaka i kao aj kinezi, piletina u slatko-kiselom sosu, what could go wrong? ja mislim da ništa odvratnije nisam probao
July 6, 2024Jul 6 Mislila sam da je ono naše sa Danskom bilo smorno za medalju, ali ovi tome dodaju još jednu novu dimenziju.
July 6, 2024Jul 6 1 minute ago, copkillah said: jednom sam tamo hteo nešto s nogu, na brzaka i kao aj kinezi, piletina u slatko-kiselom sosu, what could go wrong? ja mislim da ništa odvratnije nisam probao Trebao si probati pacje kljunove. Trazio bi taj sweet&sour nazad.
July 6, 2024Jul 6 Just now, catfish said: Trebao si probati pacje kljunove. Trazio bi taj sweet&sour nazad. ne pada mi na pamet da probam bilo šta što spada u izvorno englesku hranu
July 6, 2024Jul 6 7 minutes ago, copkillah said: samo ne produžeci i penali, sta drugo, vidis da kejn igra malo sesticu malo osmicu
July 6, 2024Jul 6 Just now, Guuundogan said: sta drugo, vidis da kejn igra malo sesticu malo osmicu jedna kontrica Švajcaraca i to je to
July 6, 2024Jul 6 33 minutes ago, JohnnyD said: Mislim da je realna evolucija u fudbalu da bude 10 igraca ukupno na terenu, kapiram za jedno 5-10 godina, jer su sve ekipe sve vise i vise fizicki jake i spremne, i sve je manje prostora za bravure kakve smo gledali od Ronaldinja, Zidana... Na ovom prvenstvu su to radili samo klinci u Spaniji u par navrata. Fudbal, i okvir terena koji su zamisljeni za 10 + 1 igraca su prevazidjeni fizickim napretkom, i mislim da je izbacivanje jednog igraca iz polja realna solucija zarad vise golova i atraktivnosti. Jedva čekam da uvedu, biće to početak kraja Gvardiolinog Sitija.
July 6, 2024Jul 6 Maestralna priprema oba trenera. Pravo nadmudrivanje, iscrtah 10 stranica punih šema i kretnji igrača u odbrani koje sam primetio.