Jump to content

Engleska - Švajcarska, 6.7. 18h

Albion ili Alpi 29 members have voted

1. 1. Koga manje mrzite jako i do samog kraja?

• Anglo-Saksonce do 90
    • Lažne Helvete do 90
    • Anglo-Saksonce do 120
    • Lažne Helvete do 120
    • Anglo-Saksonce do penala
    • Lažne Helvete do penala

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/06/24 at 16:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Tsai said:

oce jedna tekma da ne bude 0:0 ili 1:0 , jebem ti prvenstvo

To ako bude finale Španija - Holandija.

• Replies 288
  • Views 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Saciri izgleda kao da je u proslom zivotu imao 190 cm pa mu pao klavir na glavu s necije terase 

• Southgate je ovim izjednačio najbolji rezultat Engleske ikad na Evropskim prvenstvima osim njegovog sopstvenog od pre 4 godine. Elem, najuspešniji selektor Engleske u istoriji

• Saznali smo da je nevolja za navijače da putuju diljem vaskolikog rajha, jer su udaljenosti velike. Kao da su tamo u rasulu i putevi i železnica i avio saobraćaj.    Neverovatno šta sve Coa

Posted Images

1 minute ago, beeva said:

Koliko su grupne utakmice bile na krv i noz, ova /finala smor živi. 

Šta na krv i nož, Englezi igrali 1-0, 1-1, 0-0.

Edited by Weenie Pooh

Jebem ti dobacivke

Just now, Weenie Pooh said:

Šampionski

Just now, Valkyrie said:

Sad kapiram, pa tebi je to na avataru jagnje!

Jack Russell, bre! Nije valjda blejao?¿

Sautgejt ima platu u ciframa kao kamata na stambeni, plus nule

Na prethodnom stadionu na istom mestu u Diseldorfu igrali su Engleska/Holandija kada je Marko Van Basten dao tri gola za pobedu od 3:1

Svajcarska firma za radna odela je odresila kesu i reklamira se na Euru, ime poznato redakciji

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Bilo je nekog tempa, ovde ako u prvih 45min ne padne gol, kakvim slučajem, ostatak igre je-dovuci se do penala

Edited by beeva

Sta mi ovo gledamo?  Ovo je najgore prvenstvo koje gledam od Kako znam za sebe.  A prvi put sam gledao SP 1962.

Saznali smo da je nevolja za navijače da putuju diljem vaskolikog rajha, jer su udaljenosti velike. Kao da su tamo u rasulu i putevi i železnica i avio saobraćaj. 

Neverovatno šta sve Coa izgovara.

• Author
4 minutes ago, Lancia said:

Jack Russell, bre!

Nije valjda

brad pitt film GIF

Svajcarci nula, Dzaka se nije video, osim sad na kraju kad je sjajno intervenisao, ali ga nema kad Svajcarska ima loptu. Saka pravi velike probleme, ne moze onaj bek da ga cuva. Dobija Engleska.

Englezi sa dva zadnja vezna, sad vec lice na sebe

E vala ispostovacu konacno ono svoje, da ne gledam nastavak tamo gde je poluvreme 0-0. Plus krecu Yankee-Red Sox za petnaestak minuta.

Fudbal reprezentacija je u ozbilnoj krizi.  Nesto mora da se menja; neka reprezentacija kao svojevremeno Brazil, Argentina, Francuska, Spanija, Holandija mora da se pojavi i da igra dobar fudbal.   U protivnom, za 10 godina ovo niko vise nece hteti da gleda.

3 minutes ago, Dimitrije said:

Sta mi ovo gledamo?  Ovo je najgore prvenstvo koje gledam od Kako znam za sebe.  A prvi put sam gledao SP 1962.

Rispekt Dimitrije, Milosica se nije rodio tad.