July 6, 2024Jul 6 Malo pomalo pocinju Englezi da se krecu. Ako se nateraju da igraju razvalice ove gastose iz Svajcarske.
July 6, 2024Jul 6 Just now, Midžeta said: @catfish Ketfišaro jel te sramota? Sta da ti kazem, ne ocekujem spektakl, vadi nas sto ni albanci ne igraju bas neki fudbal danas.
July 6, 2024Jul 6 11 minutes ago, Valkyrie said: Pitanje na pollu je lepo postavljeno. Mislim da nisam ni glasala
July 6, 2024Jul 6 12 minutes ago, Valkyrie said: Pitanje na pollu je lepo postavljeno. Otvorila sam picence, svaka cast Edited July 6, 2024Jul 6 by Sandradjer
July 6, 2024Jul 6 Ali Tripije po levoj strani kao omaž Piksijevom Gaćinoviću Jebem ti ženo majku ko sve prima milione evra danas
July 6, 2024Jul 6 Koliko smaraju sa ovim pokusajima usetavanja u gol. Dodjes u 16, sutiraj; tu mi se bar svidja jednostavnost na Copa America.
July 6, 2024Jul 6 Ovo u zivotu nisam video. Englezi imaju korner, ne centriraju nego igraju neku akciju i za 5 sekundi lopta je kod njihovog golmana, neverovatno.
July 6, 2024Jul 6 1 minute ago, Miljenko said: Koliko smaraju sa ovim pokusajima usetavanja u gol. Dodjes u 16, sutiraj; tu mi se bar svidja jednostavnost na Copa America. Merino bi dao vec tri gola ovde.
July 6, 2024Jul 6 Jebote Belingem trci kontru i niko ali niko iz Engleske ga ne prati. Koja smejurija od zutog, trebao je sa bude kontrafaul.