July 6, 2024Jul 6 Sta kazete, Englezi favoriti za osvajanje EP? 😂😂😂 Sramotno poluvreme i jednih i drugih. Za njih je Srbija mesavina Spanaca i Nemaca, a borbena kao Gruzijci.
July 6, 2024Jul 6 Just now, Lancia said: Rispekt Dimitrije, Milosica se nije rodio tad. Nije se rodio ni Milišicin tata
July 6, 2024Jul 6 2 minutes ago, Miljenko said: E vala ispostovacu konacno ono svoje, da ne gledam nastavak tamo gde je poluvreme 0-0. Plus krecu Yankee-Red Sox za petnaestak minuta. Ima vrv repriza Nemacka/Spanija na nekoj areni
July 6, 2024Jul 6 Mislim da je realna evolucija u fudbalu da bude 10 igraca ukupno na terenu, kapiram za jedno 5-10 godina, jer su sve ekipe sve vise i vise fizicki jake i spremne, i sve je manje prostora za bravure kakve smo gledali od Ronaldinja, Zidana... Na ovom prvenstvu su to radili samo klinci u Spaniji u par navrata. Fudbal, i okvir terena koji su zamisljeni za 10 + 1 igraca su prevazidjeni fizickim napretkom, i mislim da je izbacivanje jednog igraca iz polja realna solucija zarad vise golova i atraktivnosti.
July 6, 2024Jul 6 Strasno losa igra i jednih i drugih. Skoro negledljivo. Tipujem Spance da uzmu trofej.
July 6, 2024Jul 6 1 minute ago, Dimitrije said: Fudbal reprezentacija je u ozbilnoj krizi. Nesto mora da se menja; neka reprezentacija kao svojevremeno Brazil, Argentina, Francuska, Spanija, Holandija mora da se pojavi i da igra dobar fudbal. U protivnom, za 10 godina ovo niko vise nece hteti da gleda. Previse utakmica u nogama. Samo im izmisljaju nova takmicenja. Bzvz skroz.
July 6, 2024Jul 6 1 minute ago, JohnnyD said: Mislim da je realna evolucija u fudbalu da bude 10 igraca ukupno na terenu, kapiram za jedno 5-10 godina, jer su sve ekipe sve vise i vise fizicki jake i spremne, i sve je manje prostora za bravure kakve smo gledali od Ronaldinja, Zidana... Na ovom prvenstvu su to radili samo klinci u Spaniji u par navrata. Fudbal, i okvir terena koji su zamisljeni za 10 + 1 igraca su prevazidjeni fizickim napretkom, i mislim da je izbacivanje jednog igraca iz polja realna solucija zarad vise golova i atraktivnosti. Celo prvenstvo stane u jednu Zidanovu utakmicu
July 6, 2024Jul 6 4 minutes ago, JohnnyD said: Mislim da je realna evolucija u fudbalu da bude 10 igraca ukupno na terenu, kapiram za jedno 5-10 godina, jer su sve ekipe sve vise i vise fizicki jake i spremne, i sve je manje prostora za bravure kakve smo gledali od Ronaldinja, Zidana... Na ovom prvenstvu su to radili samo klinci u Spaniji u par navrata. Fudbal, i okvir terena koji su zamisljeni za 10 + 1 igraca su prevazidjeni fizickim napretkom, i mislim da je izbacivanje jednog igraca iz polja realna solucija zarad vise golova i atraktivnosti. zanimljivo
July 6, 2024Jul 6 2 minutes ago, JohnnyD said: Mislim da je realna evolucija u fudbalu da bude 10 igraca ukupno na terenu, kapiram za jedno 5-10 godina, jer su sve ekipe sve vise i vise fizicki jake i spremne, i sve je manje prostora za bravure kakve smo gledali od Ronaldinja, Zidana... Na ovom prvenstvu su to radili samo klinci u Spaniji u par navrata. Fudbal, i okvir terena koji su zamisljeni za 10 + 1 igraca su prevazidjeni fizickim napretkom, i mislim da je izbacivanje jednog igraca iz polja realna solucija zarad vise golova i atraktivnosti. Poostriti sankcije za faulove, narocito za guranje u petercu pri izvodjenju kornera. Vratiti broj izmen na 3. No VAR.