Jump to content

Engleska - Švajcarska, 6.7. 18h

Albion ili Alpi 29 members have voted

1. 1. Koga manje mrzite jako i do samog kraja?

• Anglo-Saksonce do 90
    • Lažne Helvete do 90
    • Anglo-Saksonce do 120
    • Lažne Helvete do 120
    • Anglo-Saksonce do penala
    • Lažne Helvete do penala

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/06/24 at 16:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Sta kazete, Englezi favoriti za osvajanje EP?

😂😂😂

Sramotno poluvreme i jednih i drugih. Za njih je Srbija mesavina Spanaca i Nemaca, a borbena kao Gruzijci.

• Replies 288
  • Views 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Saciri izgleda kao da je u proslom zivotu imao 190 cm pa mu pao klavir na glavu s necije terase 

• Southgate je ovim izjednačio najbolji rezultat Engleske ikad na Evropskim prvenstvima osim njegovog sopstvenog od pre 4 godine. Elem, najuspešniji selektor Engleske u istoriji

• Saznali smo da je nevolja za navijače da putuju diljem vaskolikog rajha, jer su udaljenosti velike. Kao da su tamo u rasulu i putevi i železnica i avio saobraćaj.    Neverovatno šta sve Coa

Posted Images

Just now, Lancia said:

Rispekt Dimitrije, Milosica se nije rodio tad.

Nije se rodio ni Milišicin tata 

@Milosh76

Ha ha ha

Edited by Milošica

2 minutes ago, Miljenko said:

E vala ispostovacu konacno ono svoje, da ne gledam nastavak tamo gde je poluvreme 0-0. Plus krecu Yankee-Red Sox za petnaestak minuta.

Ima vrv repriza Nemacka/Spanija na nekoj areni

Just now, Arkadija said:

Nije se rodio ni Milišicin tata 

I jesi u pravu :D

Mislim da je realna evolucija u fudbalu da bude 10 igraca ukupno na terenu, kapiram za jedno 5-10 godina, jer su sve ekipe sve vise i vise fizicki jake i spremne, i sve je manje prostora za bravure kakve smo gledali od Ronaldinja, Zidana... Na ovom prvenstvu su to radili samo klinci u Spaniji u par navrata. Fudbal, i okvir terena koji su zamisljeni za 10 + 1 igraca su prevazidjeni fizickim napretkom, i mislim da je izbacivanje jednog igraca iz polja realna solucija zarad vise golova i atraktivnosti.

Strasno losa igra i jednih i drugih. Skoro negledljivo. Tipujem Spance da uzmu trofej.

1 minute ago, Dimitrije said:

Fudbal reprezentacija je u ozbilnoj krizi.  Nesto mora da se menja; neka reprezentacija kao svojevremeno Brazil, Argentina, Francuska, Spanija, Holandija mora da se pojavi i da igra dobar fudbal.   U protivnom, za 10 godina ovo niko vise nece hteti da gleda.

Previse utakmica u nogama. Samo im izmisljaju nova takmicenja. Bzvz skroz.

Just now, Milošica said:

I jesi u pravu :D

:D

1 minute ago, JohnnyD said:

Mislim da je realna evolucija u fudbalu da bude 10 igraca ukupno na terenu, kapiram za jedno 5-10 godina, jer su sve ekipe sve vise i vise fizicki jake i spremne, i sve je manje prostora za bravure kakve smo gledali od Ronaldinja, Zidana... Na ovom prvenstvu su to radili samo klinci u Spaniji u par navrata. Fudbal, i okvir terena koji su zamisljeni za 10 + 1 igraca su prevazidjeni fizickim napretkom, i mislim da je izbacivanje jednog igraca iz polja realna solucija zarad vise golova i atraktivnosti.

Celo prvenstvo stane u jednu Zidanovu utakmicu 

4 minutes ago, JohnnyD said:

zanimljivo

2 minutes ago, JohnnyD said:

Poostriti sankcije za faulove, narocito za guranje u petercu pri izvodjenju kornera.  Vratiti broj izmen na 3. No VAR.

image.png.9b134d8b8452fdb2ad1c92cad9df9e69.png

na mobilnom ne vidim koliko jos fali catfishu za politiku. Dajte neki semafor