July 5, 2024Jul 5 Stvarno shit on a stick za sada, Griezman napucava Kantea a onda neko treći pripaljuje nebu pod oblake
July 5, 2024Jul 5 Oko sudijskih odluka, najbolji message board po meni http://law5-theref.blogspot.com/
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Shan Jan said: Grizman vecito deluje kao da je noc pred tekmu proveo placuci. Jel znaš kako bi se Suarez prezivao da igra za Francusku? Grizman.
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Weenie Pooh said: Lik ladno meša Salibu i Muanija zato sto sada igraju u belim dresovima
July 5, 2024Jul 5 Just now, 189- said: zato sto sada igraju u belim dresovima U prvom poluvremenu. I napadaju sa leve na desnu stranu.
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Milošica said: Jel znaš kako bi se Suarez prezivao da igra za Francusku? Grizman. E ovo je humor.
July 5, 2024Jul 5 3 minutes ago, Shan Jan said: Grizman vecito deluje kao da je noc pred tekmu proveo placuci. jer mu trajne loknice nisu ravnomerno šatirane
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Zico said: E ovo je humor. Ne znam, delovala mi je bolje na prvu. Al dobro, ionako sam još 10 dana ovde. Edited July 5, 2024Jul 5 by Milošica