Jump to content

Portugal - Francuska, 5.7. 21h

Portugal ili Francuska 25 members have voted

1. 1. Ken ili Nindža kornjača

• Ken 90
    • Nindža kornjača 90
    • Ken 120
    • Nindža kornjača 120
    • Ken na penaldo
    • Nindža kornjača na penale
      0

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/05/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Teylor pravi bolji show od Olivera... Ovaj ne ume da napravi atmosferu... :fantom:

• Replies 289
  • Views 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ruku na srce, koliko god antipatična pojava (blago rečeno) i prljav igrač Pepe bio, svaka mu čast za ovaj Euro. I večeras je pokidao, sa 41 godinom odigrao je doktorski celo EP, čak vrv bio i najbolji

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Ej !!!!

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

1-0   Ronaldo iz slobodnjaka

Užas,kontrolisani Francuzi jer je Desamp ispizdeo zbog Katara i sad igra siguricu

Portugal ne ume bolje

Edited by Bogotac

Just now, Bogotac said:

Užas, kontrolisani Francuzi jer je Desamp ispizdeo zbog Katara i sad igra siguricu im kod kuće pobeđuje desnica.

Nemačka ispala zbog AfD, Engleska ide dalje zbog trijumfa New New Labor.

Na kraju Englezi i osvajaju a Petović proglašava trijumf evropske levice, Sautgejta za novog Napoleona :chr_napoleon:

ovaj leao celo prvenstvo igra kao kurac i opet startuje :ko2:

Već je 20 minut, a mi ispisali samo 3 strane, od čega je cela prva još od jutros. Toliko o interesantnosti prikazanog.

Da, gledam kroz monitor, nista ne registrujem na terenu

Just now, Arkadija said:

Već je 20 minut, a mi ispisali samo 3 strane, od čega je cela prva još od jutros. Toliko o interesantnosti prikazanog.

Objasnio Radiša zašto, numeju Oliver i njegov tim da zabibere. Još nijedan ofsajd, nijedan karton, nijedno nesankcionisano povređivanje...

Steta sto Nimformacija ne prenosi ovo, pa da kaze kako Ronaldo i Pepe zajedno imaju 80 godina.

Evo, malo se Kristina valja po terenu

22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jednu od onih utakmica koja se pamti ceo život su odigrale ove dve reprezentacije u marseju 1984. na ep

dobili francuzi u produžetku

https://youtu.be/ga7qMAuaNv0?si=1dbzCXC3CBRyGSxf

e

@Ivo Petović jel se sećaš ove utakmice?

E sa tog prvenstva  se jedino sećam da sam u to vreme bio na moru (ja l' Baške Vode ja l' Kupari) i da smo gledali na TVu kako na Danci pune i ponižavaju. I da smo posle izgubili i od Francuza. 

1 minute ago, Plissken said:

Steta sto Nimformacija ne prenosi ovo, pa da kaze kako Ronaldo i Pepe zajedno imaju 80 godina.

CR i Pepe :D

pepe

:puke:

Očekujem da će Francuzi na nekom od sledećih prvenstava zaigrati sa 4 defanzivna vezna.

Ovo pocetno ispitivanje snaga traje celu tekmu...