July 5, 2024Jul 5 Užas,kontrolisani Francuzi jer je Desamp ispizdeo zbog Katara i sad igra siguricu Portugal ne ume bolje Edited July 5, 2024Jul 5 by Bogotac
July 5, 2024Jul 5 Just now, Bogotac said: Užas, kontrolisani Francuzi jer je Desamp ispizdeo zbog Katara i sad igra siguricu im kod kuće pobeđuje desnica. Nemačka ispala zbog AfD, Engleska ide dalje zbog trijumfa New New Labor. Na kraju Englezi i osvajaju a Petović proglašava trijumf evropske levice, Sautgejta za novog Napoleona
July 5, 2024Jul 5 Već je 20 minut, a mi ispisali samo 3 strane, od čega je cela prva još od jutros. Toliko o interesantnosti prikazanog.
July 5, 2024Jul 5 Just now, Arkadija said: Već je 20 minut, a mi ispisali samo 3 strane, od čega je cela prva još od jutros. Toliko o interesantnosti prikazanog. Objasnio Radiša zašto, numeju Oliver i njegov tim da zabibere. Još nijedan ofsajd, nijedan karton, nijedno nesankcionisano povređivanje...
July 5, 2024Jul 5 Steta sto Nimformacija ne prenosi ovo, pa da kaze kako Ronaldo i Pepe zajedno imaju 80 godina.
July 5, 2024Jul 5 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jednu od onih utakmica koja se pamti ceo život su odigrale ove dve reprezentacije u marseju 1984. na ep dobili francuzi u produžetku https://youtu.be/ga7qMAuaNv0?si=1dbzCXC3CBRyGSxf e @Ivo Petović jel se sećaš ove utakmice? E sa tog prvenstva se jedino sećam da sam u to vreme bio na moru (ja l' Baške Vode ja l' Kupari) i da smo gledali na TVu kako na Danci pune i ponižavaju. I da smo posle izgubili i od Francuza.
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Plissken said: Steta sto Nimformacija ne prenosi ovo, pa da kaze kako Ronaldo i Pepe zajedno imaju 80 godina. CR i Pepe
July 5, 2024Jul 5 Očekujem da će Francuzi na nekom od sledećih prvenstava zaigrati sa 4 defanzivna vezna.