July 5, 20241 yr Just now, Lancia said: @MiddleClass kakav dan danas za tebe, ispali Nemci, ispala Kristina A pazi drugi dio kostura... Kirin kup kvalitet jbt Sutra nema potrebe pratiti meceve
July 5, 20241 yr 1 minute ago, Godfrey said: Jbt Francuzi u polu-finalu 2 autogola 1 penal I dva meča gde nisu dali gol neverovatno mi je da neko navija za njih a evo vec peta utakmica kurcina od njih
July 5, 20241 yr 9 minutes ago, radisa said: Jeste ali se kao toleriše... Sad mi javlja jedan sudac junoša da je dozvoljeno da se stane skroz, sem ako nije poslednji korak
July 5, 20241 yr Najgori tim Francuske još od kad im je Emil Kostadinov munuo onaj gol u '94 na Parku Prinčeva. Šta oni igraju, to niko ne zna, ponajmanje Dešamp.
July 5, 20241 yr 1 minute ago, Lancia said: Sad se nesto mislim, dal bi Zota dao penal ?¿ Rešio bi meč pre penala
July 5, 20241 yr Author 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Sad mi javlja jedan sudac junoša da je dozvoljeno da se stane skroz, sem ako nije poslednji korak Moraš da me pažljivije čitaš.
July 5, 20241 yr 3 minutes ago, 189- said: neverovatno mi je da neko navija za njih a evo vec peta utakmica kurcina od njih jbg, ljudi su ovde navijali za Srbiju čak. ne ja, ali ljudi forum je prepun čudaka
July 5, 20241 yr Just now, copkillah said: Rešio bi meč pre penala Al sam se nalupetao danas, sve sam zivo omanuo, sad mogu blazeno u prnje.
July 5, 20241 yr Mada, u principu, Portugal stvarno nije zaslužio da prodje kad vucaraju Ronalda na staru slavu svaki minut i nadaju se da će "valjda da prodje". To je Srbija 1 na 1 - ergo ajte kući.
July 5, 20241 yr 6 minutes ago, Guuundogan said: ja bas razmisljam kako se ne secam da sam to ikad gledao
July 5, 20241 yr Roberto Martinez celava prevara reprezentativnog fudbala. Cime je on zasluzio da vodi verovatno najbolje generacije Portugala i Belgije? Kada se pomene R u Belgiji, pale se one lampice na aerodromu... Edited July 5, 20241 yr by Plissken