July 5, 2024Jul 5 Just now, Lancia said: @MiddleClass kakav dan danas za tebe, ispali Nemci, ispala Kristina A pazi drugi dio kostura... Kirin kup kvalitet jbt Sutra nema potrebe pratiti meceve
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Godfrey said: Jbt Francuzi u polu-finalu 2 autogola 1 penal I dva meča gde nisu dali gol neverovatno mi je da neko navija za njih a evo vec peta utakmica kurcina od njih
July 5, 2024Jul 5 9 minutes ago, radisa said: Jeste ali se kao toleriše... Sad mi javlja jedan sudac junoša da je dozvoljeno da se stane skroz, sem ako nije poslednji korak
July 5, 2024Jul 5 Najgori tim Francuske još od kad im je Emil Kostadinov munuo onaj gol u '94 na Parku Prinčeva. Šta oni igraju, to niko ne zna, ponajmanje Dešamp.
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Lancia said: Sad se nesto mislim, dal bi Zota dao penal ?¿ Rešio bi meč pre penala
July 5, 2024Jul 5 Author 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Sad mi javlja jedan sudac junoša da je dozvoljeno da se stane skroz, sem ako nije poslednji korak Moraš da me pažljivije čitaš.
July 5, 2024Jul 5 3 minutes ago, 189- said: neverovatno mi je da neko navija za njih a evo vec peta utakmica kurcina od njih jbg, ljudi su ovde navijali za Srbiju čak. ne ja, ali ljudi forum je prepun čudaka
July 5, 2024Jul 5 Just now, copkillah said: Rešio bi meč pre penala Al sam se nalupetao danas, sve sam zivo omanuo, sad mogu blazeno u prnje.
July 5, 2024Jul 5 Mada, u principu, Portugal stvarno nije zaslužio da prodje kad vucaraju Ronalda na staru slavu svaki minut i nadaju se da će "valjda da prodje". To je Srbija 1 na 1 - ergo ajte kući.
July 5, 2024Jul 5 6 minutes ago, Guuundogan said: ja bas razmisljam kako se ne secam da sam to ikad gledao
July 5, 2024Jul 5 Roberto Martinez celava prevara reprezentativnog fudbala. Cime je on zasluzio da vodi verovatno najbolje generacije Portugala i Belgije? Kada se pomene R u Belgiji, pale se one lampice na aerodromu... Edited July 5, 2024Jul 5 by Plissken