July 5, 2024Jul 5 Felix pokojni. Jbg ne moze Runaldu svaki da sutne Francuzi perfektni na penale. Desamp prekopirao Ljupka po igri 120 min
July 5, 2024Jul 5 5 minutes ago, slepa živana said: lepim ljudima se svašta dozvoljava Nije moja krivica
July 5, 2024Jul 5 Francuzi na kraju ipak sramotno. Mogli su da daju gol, ali generalno kao da igraju da umuvaju 1 i ne prime nijedan. Zaslužili su da ispadnu.
July 5, 2024Jul 5 3 minutes ago, ducca said: Francuzi rutiniraju penale, nije se džabe zatvorio Didije. Samo je Emi penicilin za njih
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, goofs said: Francuzi na čist kvalitet prolaze do 1/2f, ništa nisu odigrali sad se pali mašina
July 5, 2024Jul 5 Šteta za ovu generaciju portugalskih igrača što su morali da vuku i mrtvo tele sa sobom, valjda će se neko u njihovom savezu konačno ohrabriti i odvažiti da prekine trend za sledeće svetsko prvenstvo. Šta reći za Francusku, polufinale bez i jednog gola iz igre.
July 5, 2024Jul 5 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Bogami Ronaldo je zastao dobrano, nije imao muda Oliver da poništi ima pravo Navija sam za frankoafriku ali ovo je baš smor
July 5, 2024Jul 5 2 minutes ago, 189- said: steta, bolja utakmica bi bila portugal-spanija. ja bas razmisljam kako se ne secam da sam to ikad gledao