July 5, 20241 yr Just now, Sandradjer said: Ma gde ce. Oni imaju skor 3 gola na pet utakmica i to 1 penal i dva autogola. Najbolji strelac Fra je Mbape sa golom iz penala. Doduse primili su 1 gol. Skor na pet utakmica 3:1 za Fra Jedini Francuz koji je postigao gol iz igre na Euru je Le Norman iz Španije, autogol.
July 5, 20241 yr Ovo ko seljaci na njivi kad ih spuca sunce pa popiju po par piva i izuju čarape i od njih naprave krpenjaču
July 5, 20241 yr 3 minutes ago, ToniAdams said: Ovo ko seljaci na njivi kad ih spuca sunce pa popiju po par piva i izuju čarape i od njih naprave krpenjaču Bukv
July 5, 20241 yr 21 minutes ago, Valkyrie said: Mbape igra s polomljenom facom, jbg. Portugalski navijači ne staju, odličan mi ovaj njihov tjun. Uzbekistanske zastave su hit pa ako igra onda nema opravdanja. a nije mu noga u gipsu nego samo nos iskrivljen
July 5, 20241 yr @Midžeta Evo ti je muzikica na stadionu So they say Dance for me, dance for me, dance for me, oh-oh
July 5, 20241 yr Dembele jedini igrac koji je nesto konkretno pokusavao. Odmah napada beka, bez kalkulisanja.