July 5, 2024Jul 5 Just now, Sandradjer said: Ma gde ce. Oni imaju skor 3 gola na pet utakmica i to 1 penal i dva autogola. Najbolji strelac Fra je Mbape sa golom iz penala. Doduse primili su 1 gol. Skor na pet utakmica 3:1 za Fra Jedini Francuz koji je postigao gol iz igre na Euru je Le Norman iz Španije, autogol.
July 5, 2024Jul 5 Ovo ko seljaci na njivi kad ih spuca sunce pa popiju po par piva i izuju čarape i od njih naprave krpenjaču
July 5, 2024Jul 5 3 minutes ago, ToniAdams said: Ovo ko seljaci na njivi kad ih spuca sunce pa popiju po par piva i izuju čarape i od njih naprave krpenjaču Bukv
July 5, 2024Jul 5 21 minutes ago, Valkyrie said: Mbape igra s polomljenom facom, jbg. Portugalski navijači ne staju, odličan mi ovaj njihov tjun. Uzbekistanske zastave su hit pa ako igra onda nema opravdanja. a nije mu noga u gipsu nego samo nos iskrivljen
July 5, 2024Jul 5 @Midžeta Evo ti je muzikica na stadionu So they say Dance for me, dance for me, dance for me, oh-oh
July 5, 2024Jul 5 Dembele jedini igrac koji je nesto konkretno pokusavao. Odmah napada beka, bez kalkulisanja.