July 5, 2024Jul 5 Au, poslao Dembele Pepea po burek i ovaj se vratio sa 250 sa mesom i jogurtom da izblokira Mbapea. Svaka čast.
July 5, 2024Jul 5 3 minutes ago, ZerrorR said: Računaju na golmana u penalima To svakako, nego mislim na držanje portugalske sedmice u igri
July 5, 2024Jul 5 2 minutes ago, radisa said: Može sad Jota? Leao je usrao šansu... Ja bih uveo Felixa, on zna da resava ove Cholo Simeone odbrane. Jedino sto neko mora da trci i za njega.
July 5, 2024Jul 5 Author 1 minute ago, 189- said: kenjate po ronaldu a petnaest godina mladji mbappe nije bio nista bolji. Mbape igra s polomljenom facom, jbg. Portugalski navijači ne staju, odličan mi ovaj njihov tjun. Uzbekistanske zastave su hit
July 5, 2024Jul 5 Just now, Lancia said: Ja bih uveo Felixa, on zna da resava ove Cholo Simeone odbrane. Jedino sto neko mora da trci i za njega. E jbg, već trče za jednog koji se ne sme vaditi... A rekao bih da ga i saigrači ignorišu...
July 5, 2024Jul 5 2 minutes ago, 189- said: kenjate po ronaldu a petnaest godina mladji mbappe nije bio nista bolji. Uze mi slova iz tastature - Mbapea nema nigde celo prvenstvo, a trebalo bi da je u prajmu.
July 5, 2024Jul 5 Just now, Lancia said: Ja bih uveo Felixa, on zna da resava ove Cholo Simeone odbrane. Jedino sto neko mora da trci i za njega. Žota ima, FM rečnikom, najbolji finishing tamo, suludo je što nije ušao makar za cele produžetke.
July 5, 2024Jul 5 10 minutes ago, copkillah said: To svakako, nego mislim na držanje portugalske sedmice u igri Omasice penal 7ica