July 5, 2024Jul 5 Trebalo je da bude finale Spanija - Nemacka i da nas vidi bog. Sve ostalo je blago razocaravajuce, osim simpaticne Gruzije.
July 5, 2024Jul 5 Ma Francuska je kvalitetom nivo iznad ostalih. I sad, opet ja treba da serem kako bih bio bolji trener od 80% današnjih Tiram, zločin da igra. Momak nije mlad, 27 god, ili koliko već, pa kao eto, budućnost Fra fudbala..bukvalno je rotation player za Inter, best case scenario Prespor u reakcijama, očajan finishing, ne čita igru, itd ma haos I okej, može da izgura dve sezone u Interu, da se šlepa uz Lautara i dominaciju Intera u Italiji Grizman, takodje mora biti van postave. Bar je večeras igrao Kamawinga, a ne Rabiot Zamisli, plaćen si za neki posao, i ti stavljaš u postavu, kakva god da je formacija, Rabioa umesto Kamawinge Napred Grizman i Tiram Pa eto, daćeš gol samo slučajno.
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Valkyrie said: Ne razumem. Ništ, samo sam okačio kako glasi pravilo. Kako ja tumačim: smeš da zastajkuješ i fintiraš sve vreme, sem u tom poslednjem momentu kad treba da šutneš (tad se računa da je zaletanje završeno). Mislio sam da su pravila stroža
July 5, 2024Jul 5 Author 1 hour ago, Valkyrie said: Sme na početku zaleta ali kad krene ka lopti ne sme više da staje, tako nešto. 23 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ništ, samo sam okačio kako glasi pravilo. Kako ja tumačim: smeš da zastajkuješ i fintiraš sve vreme, sem u tom poslednjem momentu kad treba da šutneš (tad se računa da je zaletanje završeno). Mislio sam da su pravila stroža
July 5, 2024Jul 5 1 hour ago, sasha said: DDG lud od droge, častio ih dva gola a ni kod penala se nije proslavio. Za samo šest godina, skoro kompletna smena generacija - kod Španaca ostali samo Nacho i Carvajal od čitave postave. Portugalaca je preostalo nešto više, Ronaldo, Pepe, Bruno, Bernardo, Diaz, Rui Patricio...
July 5, 2024Jul 5 Popular Post 1 hour ago, aram said: e žao mi Pepea i Kristine. Ruku na srce, koliko god antipatična pojava (blago rečeno) i prljav igrač Pepe bio, svaka mu čast za ovaj Euro. I večeras je pokidao, sa 41 godinom odigrao je doktorski celo EP, čak vrv bio i najbolji igrač Portugala. Zbog pompe oko cmizdravog njegovo herojstvo na ovom takmičenju ostalo je ispod radara.
July 6, 2024Jul 6 Francuzi ako prođu Špance(a valjda neće) teško da neće osvojiti titulu i prestići i Grke iz 2004. po atraktivnoj igri a mislio sam da je to nemoguća misija.
July 6, 2024Jul 6 Super je zabava na ovim fudbalskim temama. Niko ne cita, svi samo pisu . Ruku na srce ja citam
July 6, 2024Jul 6 Uh, koliko je ovo bilo dosadno. Cekas da se nesto desi i corak. Sto sam stariji, sve se vise slazem sa Amerima i njihovim vidjenjem fudbala. Jedini sport gde moze da se ovoliko mrljavi, bez ikakvog rezultata.
July 6, 2024Jul 6 7 hours ago, ducca said: Ruku na srce, koliko god antipatična pojava (blago rečeno) i prljav igrač Pepe bio, svaka mu čast za ovaj Euro. I večeras je pokidao, sa 41 godinom odigrao je doktorski celo EP, čak vrv bio i najbolji igrač Portugala. Zbog pompe oko cmizdravog njegovo herojstvo na ovom takmičenju ostalo je ispod radara. Zajebavam se ja malo, Pepe je igračina. Jedan od onih koje pljuješ kad igraju protiv tebe, ali bi bio vrlo zadovoljan da igra za tvoj tim.
July 6, 2024Jul 6 Pepe je car, koliko god prgav bio. Kad je ispratio onaj trk Tirama preko celog terena, sustigao ga i cisto izbacio loptu... OK jeste to Tiram al Pepe igra centralnog beka, ima skoro 190cm i ima 41 godinu. Neverovatan je deda.