kralj Posted December 14 Posted December 14 (edited) 8 minutes ago, booyaka said: Partizan forsira istih 8,9 igrača celu sezonu i to na duže staze je loše jer troši te igrače, postaju injury prone, a i ako ih povrede zaobiđu što više sezona odmiče padaju energetski. Kojeg je to igrača Partizan napravio u poslednjih 10 godina? Nijednog. Akamo i mi tih 8-9 igrača podjednako. Fazon je u ovima što su van tih 8-9. Njima su to Nakić, Balša, Mitar, Ovaj iz Zadra, a nama reprezentativci u najboljim godinama, koji su em skupi, em očekuju ulogu. Počeće i oni da prave ako nastave ovako. Dobila je reprezentacija Aleksu. On je došao kao taj autsajder koji se šutira u dupe što igra za evroligaški tim, gine na treningu i svaku šansu koju dobije gleda da pokida. A Dobrić treba po 2-3 utakmice da gleda u trenerci Nedovića od koga smatra pretpostavljam da je bolji igrač. Edited December 14 by kralj
booyaka Posted December 14 Posted December 14 5 minutes ago, kralj said: Akamo i mi tih 8-9 igrača podjednako. Fazon je u ovima što su van tih 8-9. Njima su to Nakić, Balša, Mitar, Ovaj iz Zadra, a nama reprezentativci u najboljim godinama, koji su em skupi, em očekuju ulogu. Pa ne baš, ako uzmemo da je 10 minuta u igri neka granica za koju možemo da kažemo da igrač ima impact na igru onda koristimo 13 igrača (mada je i to diskutabilno glede Lazića). Sve te njihove što si spomenuo su nebitni Robiji, igraju garbage time na početku utakmice ili prinudno ulaze u igru. Poenta je da su naši igrači svi do jednog se podredili rezultatu, osećaju klub, za razliku od ovih kojima je Partizan prolazna stanica.
smooth.Op Posted December 14 Posted December 14 Svojevremeno sam imao cimera koji je radio u kineskom restoranu u grand kazinu. Doneo jedno veče knjigu recepata kući da malo prouči. 🤣 Tako i naš dobri Petrući proučavao Barcokasov plejbuk. Temeljan dečko, voli.
kralj Posted December 14 Posted December 14 (edited) 11 minutes ago, booyaka said: Pa ne baš, ako uzmemo da je 10 minuta u igri neka granica za koju možemo da kažemo da igrač ima impact na igru onda koristimo 13 igrača (mada je i to diskutabilno glede Lazića). Sve te njihove što si spomenuo su nebitni Robiji, igraju garbage time na početku utakmice ili prinudno ulaze u igru. Poenta je da su naši igrači svi do jednog se podredili rezultatu, osećaju klub, za razliku od ovih kojima je Partizan prolazna stanica. To je i poenta. Imaš 8-9 nosioca u dva razreda, a ostalo treba da budu talenti ili specijalci, igrači zadatka. Dobrić će da bude igrač zadatka kad ga staviš da igra sa Bogdanom i Jokićem. U Zvezdi je prirodno da očekuje najmanje ulogu kakvu ima Vanja Marinković u Partizanu. Edited December 14 by kralj
booyaka Posted December 14 Posted December 14 (edited) Vanja Marinković je kapiten, s tim da nisam baš siguran u njegov autoritet među igračima, ali ok to, njihova stvar, ono što je bitnije za ovu diskusiju je koliki uticaj ima na igru. Rekao bih ne veći od jednog Kalinića, Nedovića ili Mitrovića. Teo je tu u specifičnoj ulozi, da uskoči na par minuta da razmrda ekipu iako je nominalno po minutaži treći plej. Što se Dede tiče sinoć je Sfero najbolje rekao za njega "he's our joker". Edited December 14 by booyaka
Filozof manijak Posted Tuesday at 19:42 Posted Tuesday at 19:42 1 brdo, dva univerzuma 2 hours ago, Tsai said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/saostenje-delije-sever-telegram-kanal-jednom-ste-nas-navukli-na-saku-stisnutu/ 1 hour ago, Lena said: https://nova.rs/sport/kosarka/dusko-vujosevic-studentski-protesti-podrzao/ „Potpuno podržavam proteste studenata. Mislim da je to prosto zdravo, i za zemlju i za ljude, da rizikuju i da se bune. Kada se desio pad nadstrešnice bio sam u bolnici i nisam bio svestan sve težine događaja. Ali, kada sam čuo premijera (Miloš Vučević) kako pominje 1964. godinu… Znam da je to dva puta otvarano i odmah mi se sve zgadilo. Pokazuje to sve njihove mehanizme koje sam upoznao kroz sport. Znam kako rade i šta predstavljaju, tako da ozbiljno podržavam studente. U smislu – da mora da se ustanovi ko je krivac i da on odgovara. Da te ostavke koje se daju iz ličnih razloga i polaže se zakletva na vernost vođi do kraja života… „, rekao je Duško Vujošević u novoj epizodi emisije „Kida show“.
Recommended Posts