July 2, 20241 yr Author Just now, nisam ja said: jbt, jel bilo crvenih kartona na ovom prvenstvu? jedan za Cehe.
July 2, 20241 yr Jos jednom se potvrdjuje ona drevna: "Ko pobedi Srbiju u prijateljskim, ispadace sa turnira u najgorim mukama"
July 2, 20241 yr 1 minute ago, nisam ja said: jbt, jel bilo crvenih kartona na ovom prvenstvu? Česi su fasovali 1, ne sećam se nešto za druge.
July 2, 20241 yr Gledam utakmicu na TV BiH. Njihov komentator kao srpski kada komentarise utakmice u kojoj igraju Rusi.
July 2, 20241 yr 9 minutes ago, nisam ja said: arnautović je u nekoj mitar fazi. treba mu 150 šansi a daće gol ako ga neko posuži na pet metara. Bas sam ovo hteo da napisem, arnautovic po formi i rekreativnoj fizickoj spremi (I tetovazama) bas podseca na mitra. s tim sto njegovi saigraci igraju mnogo bolje od mitrovicevih, tako da je moguce da i ovakav arnautovic da gol Edited July 2, 20241 yr by Nikola77
July 2, 20241 yr 1 minute ago, Dimitrije said: Gledam utakmicu na TV BiH. Njihov komentator kao srpski kada komentarise utakmice u kojoj igraju Rusi. Pa da, vole Bosanci Austriju, imaju tamo veliku dijasporu
July 2, 20241 yr Austrija će, ako ovo izgubi, imati za čim da žali, prozor za neki veći rezultat na EP/SP se manjim nacijama ukaže jednom eventualno i nikad više…
July 2, 20241 yr Postaje malo i komicno ovo austrijsko kombinovanje i saseravanje Turaka, bice ozbiljan kripl fajt u finisu
July 2, 20241 yr Prisustvujemo pocetku dominacije bliskoistocnjackih ekipa u evropskom fudbalu, Turske, Gruzije i Paname