Jump to content

Austrija - Turska, 02.07. 21h

poll 29 members have voted

1. 1. ko

• austrija
      23
    • turska
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Zamenio ga Vastić, nisi gledo.

• Replies 188
  • Views 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

E, istopi se alpska dominacija pre nego je pocela.  

• Prisustvujemo pocetku dominacije bliskoistocnjackih ekipa u evropskom fudbalu, Turske, Gruzije i Paname

• Heaviside
    Heaviside

pa sad koliko je real nisam siguran  60-40 posed 20-6 šutevi na gol 10-4 korneri  neverovatna odbrana u poslednjoj sekundi    najmanje nerešeno smo zaslužili 

Posted Images

• Author
5 minutes ago, harper lee said:

To se kaze - kad vidim Gvardiolu tri dana srece nemam.:laugh:

Eh, a koliko je to dana, kad se sretne Colo Simeone?

Austrijanci i Slovenci nemaju sta da brinu, vreme alpske dominacije tek dolazi.:nobles:

Meni je sama utakmica bila u drugom planu. Gledao sam sa nekim teskim nacosima i samo zbog njih sam srecan sto je Turska prosla. Inace mi je ova njihova generacija totalno antipaticna.

Just now, bags said:

Meni je sama utakmica bila u drugom planu. Gledao sam sa nekim teskim nacosima i samo zbog njih sam srecan sto je Turska prosla. Inace mi je ova njihova generacija totalno antipaticna.

Ona generacija je meni bila vrh. Sanli Tuncay, Nihat, Semih Šenturk, Altintop, Arda Turan, Emre. Nemogu zaboraviti ni SP 2002 i legendarne Hasana Sasa i Ilhana Mansiza :ziga:

17 minutes ago, harper lee said:

Turska i Gruzija da, Austrija ne, Austrija i Svajcarska su jeftina replika nemacke reprezentacije. Austrijanci ce koliko prekosutra da zaborave ovu utakmicu a mogu samo da zamislim kakva ludnica je trenutno u Istanbulu, zato sam navijao za Turke kao mi da smo igrali. Za mene je fudbalska strast nacije u kombinaciji sa timom koji daje sve od sebe i umire na terenu za pobedu uvek najlepsa fudbalska prica, mnogo lepsa od preseravanja o minucioznim taktikama i dalekovidim trenerima kod kojih igraci igraju kao skupo placene marionete i nose "puskice" u sorcu da ne bi slucajno zaboravili sta im je trener propisao da igraju i izmerio na apotekarskoj vagi. Veceras je par desetina miliona Turaka srecno kao prasici u blatu, to je po mom misljenju najveci dobitak i najveca dimenzija fudbala.

Pusto Tursko.  Jace je to i od rusofilije.

2 minutes ago, Cash said:

Ona generacija je meni bila vrh. Sanli Tuncay, Nihat, Semih Šenturk, Altintop, Arda Turan, Emre. Nemogu zaboraviti ni SP 2002 i legendarne Hasana Sasa i Ilhana Mansiza :ziga:

Koliko sam samo sa njima igrao na pes5...

9 minutes ago, harper lee said:

Austrijanci i Slovenci nemaju sta da brinu, vreme alpske dominacije tek dolazi.:nobles:

Šta im napravi Dimitrije.

3 minutes ago, Dimitrije said:

Pusto Tursko.  Jace je to i od rusofilije.

Turci su divan narod, ne znam sta toliko imate protiv toga da neko navija za njih i da je srecan sto su pobedili.

7 minutes ago, bags said:

Austrijskim ili srpskim nacošima?

1 minute ago, BWA said:

Šta im napravi Dimitrije.

Jos Svajcarska hrabro drzi barjak na bojnom polju. Ziv je Dzaka, umro nije, ne pomaze Dimitrije.

2 minutes ago, BWA said:

Austrijskim ili srpskim nacošima?

Austrijski... fino upakovan.

11 minutes ago, Cash said:

I Umit Davala :fantom:

• Author
2 minutes ago, harper lee said:

Turci su divan narod, ne znam sta toliko imate protiv toga da neko navija za njih i da je srecan sto su pobedili.

Majstor za kola mi Turcin, jedini kojeg znam licno. Postenijeg coveka tesko sresti e sad kakvi su na gomili, jbmlg.

1 minute ago, Lancia said:

Majstor za kola mi Turcin, jedini kojeg znam licno. Postenijeg coveka tesko sresti e sad kakvi su na gomili, jbmlg.

Slični nama.

Manje piju, više se drogiraju.