Jump to content

Austrija - Turska, 02.07. 21h

poll 29 members have voted

1. 1. ko

• austrija
      23
    • turska
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ma daaaaj

Mrš

Dobro, bar imam koga da mrzim u 1/4 finalu

Inače bih prestao da pratim ovo govno od Eura

• Replies 188
  • Views 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

E, istopi se alpska dominacija pre nego je pocela.  

• Prisustvujemo pocetku dominacije bliskoistocnjackih ekipa u evropskom fudbalu, Turske, Gruzije i Paname

• Heaviside
    Heaviside

pa sad koliko je real nisam siguran  60-40 posed 20-6 šutevi na gol 10-4 korneri  neverovatna odbrana u poslednjoj sekundi    najmanje nerešeno smo zaslužili 

Posted Images

Pokloniše im Austrijanci pobedu a bolji su za klasu. Sami su krivi

Prvenstvo su obeležili golmani, vrhunske partije!

Bravo bosforski Srbi!

Bravo Turci, jos jedna galofak reprezentacija manje. In your face, Nemanja Maticu.

Da je Baumgartner dao ovo na kraju ovaj Baris ne bi smeo da se vrati u Tursku.

Rahmetli Austrija.

Nemanja sad kada je nabrojao sta Austrija nije imala, ni srece, ni umeca, ni pameti, ni spretnosti, nicega

2 minutes ago, Godfrey said:

ovo govno od Eura

S ovim se ne slažem nikako. Bilo je dosadnih tekmi ali je daleko od lošeg prvenstva.

• Author

Austrija umesto da igra svoju igru, posle primljenog prvog gola krenula u trku s Turcima. Skroz neozbiljno.

Au brate, suzu sam pustio…još ovo u poslednjoj sekundi 

Kakva odbrana, već sam je video u golu. Verovatno najbolja odbrana na prvenstvu, jaca od one juce i kilavog šeška.

37 minutes ago, Ted said:

jel bila neka utakmica a da nije padala kiša

švapski kuruzi pjevaju

Euro Cup Football GIF by TRT

1 minute ago, *edited by mod said:

Kakva odbrana, već sam je video u golu. Verovatno najbolja odbrana na prvenstvu, jaca od one juce i kilavog šeška.

Borjan je nesto slicno skinuo protiv Krasnodara, s tim sto je ovo bila zabica i plus mokar teren i lopta pa je time bilo jos teze. Vrhunska odbrana.

Jos uvek ne verujem da ja Rangnik ostavio Arnautovica na terenu celu tekmu. The rezultat iz real.

Edited by JohnnyD

kakva tekma:ziga:.turci uz ovu, sa gruzinima odigrali dve najbolje utikmice na prvenstvu.