July 2, 2024Jul 2 Ma daaaaj Mrš Dobro, bar imam koga da mrzim u 1/4 finalu Inače bih prestao da pratim ovo govno od Eura
July 2, 2024Jul 2 Bravo Turci, jos jedna galofak reprezentacija manje. In your face, Nemanja Maticu. Da je Baumgartner dao ovo na kraju ovaj Baris ne bi smeo da se vrati u Tursku.
July 2, 2024Jul 2 Nemanja sad kada je nabrojao sta Austrija nije imala, ni srece, ni umeca, ni pameti, ni spretnosti, nicega
July 2, 2024Jul 2 2 minutes ago, Godfrey said: ovo govno od Eura S ovim se ne slažem nikako. Bilo je dosadnih tekmi ali je daleko od lošeg prvenstva.
July 2, 2024Jul 2 Author Austrija umesto da igra svoju igru, posle primljenog prvog gola krenula u trku s Turcima. Skroz neozbiljno.
July 2, 2024Jul 2 Kakva odbrana, već sam je video u golu. Verovatno najbolja odbrana na prvenstvu, jaca od one juce i kilavog šeška.
July 2, 2024Jul 2 37 minutes ago, Ted said: jel bila neka utakmica a da nije padala kiša švapski kuruzi pjevaju
July 2, 2024Jul 2 1 minute ago, *edited by mod said: Kakva odbrana, već sam je video u golu. Verovatno najbolja odbrana na prvenstvu, jaca od one juce i kilavog šeška. Borjan je nesto slicno skinuo protiv Krasnodara, s tim sto je ovo bila zabica i plus mokar teren i lopta pa je time bilo jos teze. Vrhunska odbrana.
July 2, 2024Jul 2 Jos uvek ne verujem da ja Rangnik ostavio Arnautovica na terenu celu tekmu. The rezultat iz real. Edited July 2, 2024Jul 2 by JohnnyD
July 2, 2024Jul 2 kakva tekma.turci uz ovu, sa gruzinima odigrali dve najbolje utikmice na prvenstvu.