July 2, 20241 yr Ma daaaaj Mrš Dobro, bar imam koga da mrzim u 1/4 finalu Inače bih prestao da pratim ovo govno od Eura
July 2, 20241 yr Bravo Turci, jos jedna galofak reprezentacija manje. In your face, Nemanja Maticu. Da je Baumgartner dao ovo na kraju ovaj Baris ne bi smeo da se vrati u Tursku.
July 2, 20241 yr Nemanja sad kada je nabrojao sta Austrija nije imala, ni srece, ni umeca, ni pameti, ni spretnosti, nicega
July 2, 20241 yr 2 minutes ago, Godfrey said: ovo govno od Eura S ovim se ne slažem nikako. Bilo je dosadnih tekmi ali je daleko od lošeg prvenstva.
July 2, 20241 yr Author Austrija umesto da igra svoju igru, posle primljenog prvog gola krenula u trku s Turcima. Skroz neozbiljno.
July 2, 20241 yr Kakva odbrana, već sam je video u golu. Verovatno najbolja odbrana na prvenstvu, jaca od one juce i kilavog šeška.
July 2, 20241 yr 37 minutes ago, Ted said: jel bila neka utakmica a da nije padala kiša švapski kuruzi pjevaju
July 2, 20241 yr 1 minute ago, *edited by mod said: Kakva odbrana, već sam je video u golu. Verovatno najbolja odbrana na prvenstvu, jaca od one juce i kilavog šeška. Borjan je nesto slicno skinuo protiv Krasnodara, s tim sto je ovo bila zabica i plus mokar teren i lopta pa je time bilo jos teze. Vrhunska odbrana.
July 2, 20241 yr Jos uvek ne verujem da ja Rangnik ostavio Arnautovica na terenu celu tekmu. The rezultat iz real. Edited July 2, 20241 yr by JohnnyD