July 2, 2024Jul 2 Nije mi jasno zasto je Arnautovica drzao do kraja. Jasno mi je zasto ga imau timu, ali Arnautovic nije uspevao tu ulogu namenjenu njemu da realizuje. Los tajming kod primanja lopte, kada uspe da zadrzi loptu treba mu mnogo prostora da se okrene i otvori sebi put ka golu (on je kao tanker u Sueckom kanalu). Pogotovo kada je poceo pljusak. Turci zasluzuju cestitke. Bolje su odigrali ovu utakmicu.
July 2, 2024Jul 2 2 minutes ago, JohnnyD said: Jos uvek ne verujem da ja Rangnik ostavio Arnautovica na terenu celu tekmu. The rezultat iz real. pa sad koliko je real nisam siguran 60-40 posed 20-6 šutevi na gol 10-4 korneri neverovatna odbrana u poslednjoj sekundi najmanje nerešeno smo zaslužili
July 2, 2024Jul 2 2 minutes ago, Heaviside said: pa sad koliko je real nisam siguran 60-40 posed 20-6 šutevi na gol 10-4 korneri neverovatna odbrana u poslednjoj sekundi najmanje nerešeno smo zaslužili fmovska pobeda. dva gola iz kornera
July 2, 2024Jul 2 Meni je ovo sustina fudbala da Turska dodje u polufinale, Austrija, Gruzija...Zato su ovo zanimljive utakmice, sve se vidi sto moze da se vidi, nije toliko sahovska partija kao kada igraju ovi sto sve znaju o fudbalu, posto imaju sisteme koji rade i prilagodjavaju se ceo jedan ljudski vek. Tako Nemacka uvek igra finale/polufinale. Ovakve utakmice su srce sistema
July 2, 2024Jul 2 6 minutes ago, Heaviside said: pa sad koliko je real nisam siguran 60-40 posed 20-6 šutevi na gol 10-4 korneri neverovatna odbrana u poslednjoj sekundi najmanje nerešeno smo zaslužili Ma bolja je Austrija ekipa i ocekivalo se da dominiraju, ali Turci pokazali zube, i neverovatno stameni u duelima 1 na 1, pogotovu onaj levi bek sa kosicom, otkrovenje. Kazem "real" zbog Marka, videlo se da siluje kao Ronaldo sinoc al ga ovaj ne menja Edited July 2, 2024Jul 2 by JohnnyD
July 2, 2024Jul 2 Koji je jebeni degenerik ovaj neandertalac Nedić. E: Uz to je i peezda koja "ne sme da komentariše" škakljiva pitanja. Fuj. Još ovo prozivanje i bagatelisanje drugih sudija koji sude a eto naši ne, jer to "sme", leteo bi ovaj upljuvenko sa televizije da je ista iole normalna. Edited July 2, 2024Jul 2 by Meduzalem
July 2, 2024Jul 2 8 minutes ago, villiem said: Meni je ovo sustina fudbala da Turska dodje u polufinale, Austrija, Gruzija...Zato su ovo zanimljive utakmice, sve se vidi sto moze da se vidi, nije toliko sahovska partija kao kada igraju ovi sto sve znaju o fudbalu, posto imaju sisteme koji rade i prilagodjavaju se ceo jedan ljudski vek. Tako Nemacka uvek igra finale/polufinale. Ovakve utakmice su srce sistema Ja sam zbog tih uigranih šahovskih ekipa što se dodaju u krug oko kaznenog po 20 minuta i idealno sinhronizovano pokrivaju prostor u defanzivi po celom terenu batalio praćenje evropskog klupskog fudbala. Nije to to, surovi profesionalizam, dosadno za (laičko) gledanje.
July 2, 2024Jul 2 4 minutes ago, villiem said: Meni je ovo sustina fudbala da Turska dodje u polufinale, Austrija, Gruzija...Zato su ovo zanimljive utakmice, sve se vidi sto moze da se vidi, nije toliko sahovska partija kao kada igraju ovi sto sve znaju o fudbalu, posto imaju sisteme koji rade i prilagodjavaju se ceo jedan ljudski vek. Tako Nemacka uvek igra finale/polufinale. Ovakve utakmice su srce sistema Turska i Gruzija da, Austrija ne, Austrija i Svajcarska su jeftina replika nemacke reprezentacije. Austrijanci ce koliko prekosutra da zaborave ovu utakmicu a mogu samo da zamislim kakva ludnica je trenutno u Istanbulu, zato sam navijao za Turke kao mi da smo igrali. Za mene je fudbalska strast nacije u kombinaciji sa timom koji daje sve od sebe i umire na terenu za pobedu uvek najlepsa fudbalska prica, mnogo lepsa od preseravanja o minucioznim taktikama i dalekovidim trenerima kod kojih igraci igraju kao skupo placene marionete i nose "puskice" u sorcu da ne bi slucajno zaboravili sta im je trener propisao da igraju i izmerio na apotekarskoj vagi. Veceras je par desetina miliona Turaka srecno kao prasici u blatu, to je po mom misljenju najveci dobitak i najveca dimenzija fudbala.
July 2, 2024Jul 2 1 minute ago, jezovuk said: Ja sam zbog tih uigranih šahovskih ekipa što se dodaju u krug oko kaznenog po 20 minuta i idealno sinhronizovano pokrivaju prostor u defanzivi po celom terenu batalio praćenje evropskog klupskog fudbala. Nije to to, surovi profesionalizam, dosadno za (laičko) gledanje. To se kaze - kad vidim Gvardiolu tri dana srece nemam.