July 2, 2024Jul 2 Author Just now, nisam ja said: jbt, jel bilo crvenih kartona na ovom prvenstvu? jedan za Cehe.
July 2, 2024Jul 2 Jos jednom se potvrdjuje ona drevna: "Ko pobedi Srbiju u prijateljskim, ispadace sa turnira u najgorim mukama"
July 2, 2024Jul 2 1 minute ago, nisam ja said: jbt, jel bilo crvenih kartona na ovom prvenstvu? Česi su fasovali 1, ne sećam se nešto za druge.
July 2, 2024Jul 2 Gledam utakmicu na TV BiH. Njihov komentator kao srpski kada komentarise utakmice u kojoj igraju Rusi.
July 2, 2024Jul 2 9 minutes ago, nisam ja said: arnautović je u nekoj mitar fazi. treba mu 150 šansi a daće gol ako ga neko posuži na pet metara. Bas sam ovo hteo da napisem, arnautovic po formi i rekreativnoj fizickoj spremi (I tetovazama) bas podseca na mitra. s tim sto njegovi saigraci igraju mnogo bolje od mitrovicevih, tako da je moguce da i ovakav arnautovic da gol Edited July 2, 2024Jul 2 by Nikola77
July 2, 2024Jul 2 1 minute ago, Dimitrije said: Gledam utakmicu na TV BiH. Njihov komentator kao srpski kada komentarise utakmice u kojoj igraju Rusi. Pa da, vole Bosanci Austriju, imaju tamo veliku dijasporu
July 2, 2024Jul 2 Austrija će, ako ovo izgubi, imati za čim da žali, prozor za neki veći rezultat na EP/SP se manjim nacijama ukaže jednom eventualno i nikad više…
July 2, 2024Jul 2 Postaje malo i komicno ovo austrijsko kombinovanje i saseravanje Turaka, bice ozbiljan kripl fajt u finisu
July 2, 2024Jul 2 Prisustvujemo pocetku dominacije bliskoistocnjackih ekipa u evropskom fudbalu, Turske, Gruzije i Paname