July 2, 2024Jul 2 Ovaj meč i FRA - BEL su nekako najujednačeniji. Uglavnom navijam za autsajdere ali ovde je mrtva trka. Doduše, za Turke sam već navijao u karijeritm ali za Austriju nikad. Sećam se još onog jajarskog dodavanja sa rođacima Švabama '82., kad su namestili da prođu na štetu Alžira. Otad su mi se ogadili ali ajde, neka bude prvi put da navijam za Austriju.
July 2, 2024Jul 2 Author 2 minutes ago, Meduzalem said: Ovaj meč i FRA - BEL su nekako najujednačeniji. Uglavnom navijam za autsajdere ali ovde je mrtva trka. Doduše, za Turke sam već navijao u karijeritm ali za Austriju nikad. Sećam se još onog jajarskog dodavanja sa rođacima Švabama '82., kad su namestili da prođu na štetu Alžira. Otad su mi se ogadili ali ajde, neka bude prvi put da navijam za Austriju. Ajde @Sandradjer u kuhinju, baci jos jednu becku na ulje
July 2, 2024Jul 2 12 minutes ago, Filozof manijak said: Ajmo priznati i nepriznati potomci Eugena Savojskog! jes vala, neki imaju austrugarske neki turske gene a vode se kao srbi.