July 1, 2024Jul 1 Just now, Jeremija said: Još jedan slovenski tim koji ne ume da privede utakmicu kraju... Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo, Slavenstva smo drevnoga čest'
July 1, 2024Jul 1 1 minute ago, Defunctus said: Sta covek radi sa ovim odbranama, a pritom nisu kilavi sutevi Ma de nisu, veze nemaju. Što ne umanjuje Kostin skill.
July 1, 2024Jul 1 Igraš 120 minuta za penale, kao da prvi put šutiraš iste. (Košta dobar golman al 3/3 odbrane, mnogo je)
July 1, 2024Jul 1 2 minutes ago, radisa said: Ja mislio da počinje dominacija alpskog fudbala večeras, kad ono cvrc... :( Era Zvereva, ovaj Slovenaca prop'o
July 1, 2024Jul 1 27 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Siguran sam da Ronaldo ne može promašiti 2 penala na jednoj utakmici Još jedan iz rubrike ko zna zna
July 1, 2024Jul 1 3 minutes ago, radisa said: Ja mislio da počinje dominacija alpskog fudbala večeras, kad ono cvrc... :( 4 minutes ago, Lancia said: Slovenci bi lakse ubacili sanke u gol nego loptu.
July 1, 2024Jul 1 nikad kraći penali ja sam ovde navijao za Navigatore, tako da može, super je još Ronaldo da pojebe Francuze.....puna kapa
July 1, 2024Jul 1 3 minutes ago, Defunctus said: Sta covek radi sa ovim odbranama, a pritom nisu kilavi sutevi Ma gde nisu kilavi. Mora i visocije i u stranu vise i jace. Ovo jedino da golman krene ranije u kontra ugao
July 1, 2024Jul 1 Da se nisu otcepili, sad bi im pixi bio trener, a znamo kako on vodi tim u odlučujućim utakmicama protiv Portugala
July 1, 2024Jul 1 Slovenci izveli tri "hadzibegic ft. brnovic" penala, kao da im niko nije rekao da se lopta iz penala ne sutira tako da bude na pola metra do metar visine jer ako golman procita stranu tacno je na toj visini dok pada. Fernandes i Silva su pokazali kako se to radi, Oblak nije bio blizu ni da procita ni da odbrani.