July 1, 20241 yr Author 31 minutes ago, napadaj said: Aco Pejović specijalni gost na Areni kakve gluposti lupa čovek, citira vladiku nikolaja “mi srbi smo izabrani narod”, u svakom porazu ima i dobrih stvari odlična nam je liga…
July 1, 20241 yr Jebali vas mrtvi Slovenci. Svim srcem za najboljeg igraca evropskih prvenstava u 21.veku, Pepea, da objasni francuskim I engleskim pretencioznim smaracima kako se tempira forma I osvajaju titule na staroitalijansko-portugalski nacin
July 1, 20241 yr Nece srce da navija ni za pirinejske bugare ni za svapske jugoslovene, da bog izgubili svi
July 1, 20241 yr 1 minute ago, napadaj said: Navija se za najvećeg fudbalera na svetu u poslednjih 15 godina, ofc. Nije Oblak baš toliko dobar
July 1, 20241 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: esi lud. zizu je bolji i od maradone, za krojfa ne znam Prvo sam napisao 20, pa smanjio baš zbog Zizua
July 1, 20241 yr 5 minutes ago, Milošica said: Ovaj Kek kao neki teča na slavi. Jutros prodavao bostan na kvantašu pa svratio na igralište da otrese par piva pred spavanje.