June 30, 2024Jun 30 Just now, Milošica said: Šampionski. Vaistinu. U skladu sa decenijskom tradicijom 😂 Since 1966.
June 30, 2024Jun 30 Author 1 minute ago, copkillah said: Malo šta je precenjeno kao njegovo izvođenje slobodnjaka. Pogodi otprilike jedan od 50. Pa kad šutira svaki. Mislim da ih je ipak dao dosta u karijeri, no svakako nebitno. Novi Roberto Karlos ili Miha se još nisu rodili. Evo, gotovo, Slovačka se sjebala jer je mentalno završila utakmicu pre kraja.
June 30, 2024Jun 30 5 minutes ago, Ratamahatta said: Sta vas manje boli, da Matic prenosi obe tekme ili da jednu uzme AcaStop? Da Matic prenosi sve utakmice u svim sportovima na svim televizijama u sledecih 3000 godina.
June 30, 2024Jun 30 Kako da daju golove iz slobodnjaka kad idu da jure plavuse i piju cedjenu sargarepu, to mora u kapiju da se zuva od petog osnovne da se nauci Edited June 30, 2024Jun 30 by Ratamahatta
June 30, 2024Jun 30 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Biće spektakl Engleska - Švica Jbt, navijaću da oboje ispadnu...
June 30, 2024Jun 30 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Biće spektakl Engleska - Švica Svajcarska od juce ce ih kanda urnisati. Izvukli su se veceras
June 30, 2024Jun 30 Just now, MeanM@ said: Svajcarska od juce ce ih kanda urnisati. Izvukli su se veceras Vrlo moguće, ali ne mogu ni Englezi konstantno da igraju kao kurac. Previše je tu kvaliteta
June 30, 2024Jun 30 Just now, Valkyrie said: Pa kad šutira svaki. Mislim da ih je ipak dao dosta u karijeri, no svakako nebitno. Novi Roberto Karlos ili Miha se još nisu rodili. Baš zato je i dao puno, ali mu je conversion rate beskrajno prosečan. Mislim da je Žuninjo neprikosnoveni GOAT po tom pitanju.
June 30, 2024Jun 30 1 minute ago, copkillah said: Baš zato je i dao puno, ali mu je conversion rate beskrajno prosečan. Mislim da je Žuninjo neprikosnoveni GOAT po tom pitanju. samo posle sinise