June 30, 2024Jun 30 1 minute ago, Lancia said: Nisu ni imali snage jadnicci Moguće, ali tada su već imali i izmene. Ipak je to do mentaliteta.
June 30, 2024Jun 30 Sad se vidi zasto je Sautgejt selektor, isplatilo se Englezima sto su mu verovali.
June 30, 2024Jun 30 Author 2 minutes ago, Ratamahatta said: Gde je onaj iz Zvezde po desnoj strani sto je igrao, s glupavom facom i brz ko metak? Jirka? Jel došao uopšte u Nemačku?
June 30, 2024Jun 30 Bukvakno sam ukljucila da gledam minut pre izjednacenja Trebalo bi englezi da cene to
June 30, 2024Jun 30 Sad pampur udupe i cekaj 116', onda svi u napad duvaj balone dace ga neko glavom. Posle po starom cehoslovackom receptu, svi u malu mrezu i da slavi ovaj napaceni narod Edited June 30, 2024Jun 30 by Ratamahatta
June 30, 2024Jun 30 2 minutes ago, Valkyrie said: Jirka? Jel došao uopšte u Nemačku? Brt, sta ti sve znas
June 30, 2024Jun 30 skoro ceo mec kukavicki, jadno i sad se probudili. al ajde, bolje ikad nego nikad. samo da nesto sad ne zajebu.
June 30, 2024Jun 30 6 minutes ago, Mercuzzio said: Pa to što igra Modric to treba da bude Rice, ali on to ne može. Do prošlog prvenstva to im je igrao Henderson i to je bolje izgledalo Ne zna Rajs
June 30, 2024Jun 30 Just now, Ratamahatta said: Pikford izgleda kao oni random likovi iz Nag's Head Izgleda ko ovi tipovi sto dolaze kod mene na ostrvo, ubijaju se od rana jutra rum-kolom i uvece tuku svoje gospoje.
June 30, 2024Jun 30 6 minutes ago, Lancia said: Sta sam ti ja skrivio ?¿ Ma komentarisem sportskog pozdrava Matica koji pravi digresijutm kako ne moze ekipa da se brani celu utakmicu skoro, osim ako je ne trenira Murinjo Crko bi sa ga ne pomene