June 30, 2024Jun 30 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Kakva je faca Rajs, odmah ustao i pruža ruku Kučki, umesto da je ležao i probao da izmuze drugi žuti. Arsenalova škola Mislim da su već imali duel (u 1. poluvremenu) gde su uloge bile izmenjene, odnosno Rice je mlatio. Inače se slažem, muška igra!
June 30, 2024Jun 30 Just now, Ratamahatta said: Ovako su igrali i kad su imali Skolsa, Lamparda, Dzerarda i Bekama Jer odbijaju da dovedu nekog na klupu ko zna sta radi
June 30, 2024Jun 30 Author 5 minutes ago, Arthur Kirkland said: Grozota, mislim da i neki Englezi navijaju da ispadnu 100% imaju na nekom kul forumu topik "May God give they lose it all"
June 30, 2024Jun 30 Ja sam ovako izvrtao zglobove jedno 14x, bolelo je prva 3-4x, posle toga mislim da se tu stvorio neki puding i vise nikad nije bilo problema Edited June 30, 2024Jun 30 by Ratamahatta
June 30, 2024Jun 30 Sta je ovog Southgate-a promovisalo u selektora ovakvih igraca? Vec 8 god. Sta je njima najbolji rez za sve to vreme? Polufinale i 4. mesto u Rusiji? Lopta Kejna pogodi u glavu