Milošica Posted June 28 Posted June 28 Sretenović, Ivanović, Perasović, Kukoč, Rađa, Sobin... Sjor na klupi.
radisa Posted June 28 Posted June 28 22 minutes ago, Milošica said: Sretenović, Ivanović, Perasović, Kukoč, Rađa, Sobin... Sjor na klupi. Ja sam vise voleo onu slabiju, iz trece sezone... Sreta, Peras, Toni, Savic, Tabak, Aramis, Pavičević i Ante Luster... Spram predhodnih sa Radjom, Ivanovićem i Sobinom su bili kao druga liga i opet, sa Pavličićem na klupi titula... 1
Milošica Posted June 28 Author Posted June 28 Just now, radisa said: Ja sam vise voleo onu slabiju, iz trece sezone... Sreta, Peras, Toni, Savic, Tabak, Aramis, Pavičević i Ante Luster... Spram predhodnih sa Radjom, Ivanovićem i Sobinom su bili kao druga liga i opet, sa Pavličićem na klupi titula... Baš danas treba da se vidimo. To ti je kad izgradiš sistem i kulturu pobđivanja. Možeš biti slabiji na papiru, ali i dalje gaziš.
mire Posted June 28 Posted June 28 8 hours ago, Filozof manijak said: A zamislite tek moje zapanjenosti kad sam čuo info da su osnivači Adidasa i Pume - braća dasler
mire Posted June 28 Posted June 28 (edited) 5 hours ago, Lancia said: Jugoplastika i Metaloplastika, dva najbolja tima u univerzumu ne znam kojih si godina, onomad bila zajebancija ko je jači, metaloplastika ili cibona pa ih vuja izazivao na rukomet, košarku, a ako ih ne oderu obe da presudi fudbal inače, bašić, mrkonja, isaković, portner, vujović, cvetković, vuković, nešto najjače ikad igde Edited June 28 by mire 2
Peter Fan Posted June 28 Posted June 28 7 minutes ago, Filozof manijak said: Nemoj mi ispustit Čape Rnića Momir Rnic? On je igrao za Proleter iz ZR (ili Jugovic iz Katja, zaboravih).
Filozof manijak Posted June 28 Posted June 28 Za Proleter, ali je isto bio vanzemaljac Spoiler Nema on veze sa Metaloplastikom, nego se ja ovde prisećam tih jugo-dana 1
Lancia Posted June 28 Posted June 28 (edited) 32 minutes ago, mire said: ne znam kojih si godina, onomad bila zajebancija ko je jači, metaloplastika ili cibona pa ih vuja izazivao na rukomet, košarku, a ako ih ne oderu obe da presudi fudbal inače, bašić, mrkonja, isaković, portner, vujović, cvetković, vuković, nešto najjače ikad igde Kakva crna Cibona. Vukovic je stanovao na Pevcu u istoj zgradi gde i moj dobar drugar. Zajebano sirok i stamen covek, ne daj boze, da ti taj lupi samar Zaboravio si Kuzmanovskog. Edited June 28 by Lancia 2
Lancia Posted June 28 Posted June 28 Just now, mire said: nisam, stevica je bio rezerva Nema sanse. To je za mene Cvetkovic, on se kasnije pridruzio Sapcanima. 1
mire Posted June 28 Posted June 28 (edited) prihvatam a lučanac je dejo savićević rukometa Edited June 28 by mire 1
Filozof manijak Posted June 28 Posted June 28 Za mene je Cvele Zvezdino dete. Mislim da je samo jednu sezonu odigrao u Šapcu. Po mom skromnom misljenju jedan od najboljih desnih bekova sveta u tom periodu.
Lancia Posted June 28 Posted June 28 (edited) 6 minutes ago, Filozof manijak said: Za mene je Cvele Zvezdino dete. Mislim da je samo jednu sezonu odigrao u Šapcu. Po mom skromnom misljenju jedan od najboljih desnih bekova sveta u tom periodu. Ma nasa rukometna liga je bila ludilo, kakva crna Premier liga u fudbalu. A centri bili Bjelovar, Banja Luka, Crvenka, Zavidovici... Sabac, naravno. Edited June 28 by Lancia
Recommended Posts