Nikodije Posted Monday at 08:56 Posted Monday at 08:56 Da je Aleksa ciganštura, jeste, da je baš hteo da polomi Danca, ne verujem 2 2
MiddleClass Posted Monday at 09:18 Author Posted Monday at 09:18 Genral im je ugradio u gene da moraju da mrze pa im se Aleksa nije uklapao
Nikodije Posted Monday at 09:20 Posted Monday at 09:20 Juče komplet ciganska postava nas odvela na EP, čast grobarstva branio je Lundberg, ali nije imao šanse. 1 1
Nikodije Posted Monday at 09:27 Posted Monday at 09:27 Jedini praaaavi grobar u reprezentaciji je portparol Ivča. 1
kralj Posted Monday at 09:33 Posted Monday at 09:33 Dobro je, plašio sam se da je naš. Od kako je Čo preuzeo Savez, jedino me taj lik nervira u vezi sa repkom. Čovek bi rekao da će Čo da se sa vrata obračuna sa izrodima, ali veliki je to igrač, serviraće mu jednog dana suicide pill uz kafu mesto ratluka i sa porukom znaš šta ti je činiti. 1
Nikodije Posted Monday at 09:39 Posted Monday at 09:39 U stvari i Čović je grobar... ...crno-belog sveta 1 3
kralj Posted Monday at 09:41 Posted Monday at 09:41 Naravno, njega i ne podnose toliko samo zbog "to smo mogli biti mi" momenta. 1
shimpu Posted Monday at 09:49 Posted Monday at 09:49 Jedini praaaavi grobar na celom svetu je Toma sa Dedinja
shimpu Posted Monday at 10:01 Posted Monday at 10:01 Ima jos jedan praaaavi grobar. Kodi Miler Mekintajer, taj vas zakopao u cetvrtak. I videlo se kako mu je bilo tesko da proslavi onaj jedan jedini kos koji je dao u derbiju
Nikodije Posted Monday at 10:08 Posted Monday at 10:08 5 minutes ago, shimpu said: Ima jos jedan praaaavi grobar. Kodi Miler Mekintajer, taj vas zakopao u cetvrtak. I videlo se kako mu je bilo tesko da proslavi onaj jedan jedini kos koji je dao u derbiju To bih se složio. Zoki mu je dao ašov da nas zakopa, em grobar em Bugarin.
Valk Posted Monday at 10:10 Posted Monday at 10:10 46 minutes ago, ZokiAsov said: Guduric i petrusev su grobari "Ja sam od malih nogu navijao za Crvenu zvezdu, to znaju svi moji prijatelji i svi koji me poznaju. Tako sam vaspitan, tako to ide kod nas. Ako ti otac navija za „Zvezdu“ onda i ti navijaš. To je stvar kućnog vaspitanja. Kada sam bio mali moj krajnji cilj bio je da zaigram u „Zvezdinom“ dresu. Nisam tada razmišljao o svemu ovome što mi se kasnije desilo, i Fenerbahče, i NBA, jedini san mi je bio da igram za „Zvezdu“. Nije bilo lako. Trebalo je mnoge stvari da se poklope, ali kada sam to doživio...Sjećam se svoje prve sezone i utakmice protiv Bajern Minhena, bila je važna za prolazak u TOP 16 fazu, tada su mi prvi put skandirali ime. Tada je i moj otac pustio suzu i zaplakao. Bilo je baš emotivno. Uvijek se lijepo vratiti, vidjeti sve te ljude i navijače. Zato kažem da će Crvena zvezda uvijek imati posebno mjesto u mom srcu", kaže Gudurić. 2
Recommended Posts