Eleniko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, MeanM@ said: Pozdravljam ih sve koji stanu na pravu stranu, jebes rodoslov, al on je prvi koji je uradio ovo juce. Bar sto ja znam. a vanja kapiten što je šeto kuče pa naleteo na protest protiv nasilja ja to poštujem
copkillah Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, booyaka said: Naravno da su u tvom svetu Peković i Danilović ljudine . Ja to nigde nisam napisao, dok ti jesi za Lazića, ups.
booyaka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, copkillah said: Ja to nigde nisam napisao, dok ti jesi za Lazića, ups. U odnosu na obojicu jeste ljudina 1
copkillah Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo je skoro u rangu one boleštine da su hijene borci za pravdu 1
booyaka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vidi, jednostavan je kriterijum: cenim ljude koji nisu kriminalci, a za ove druge ću uvek reći ko su i šta su. Zato je Lazić čovek, a ova dvojica nisu. 1
booyaka Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Nego, od trećeg do desetog mesta u Superligi samo 8 bodova razlike. Biće žestoka borba za Evropu do kraja.
Recommended Posts