Jump to content
IGNORED

Pomozi bratu grobaru!

MiddleClass

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nikodije

315

• Eleniko

251

• booyaka

225

• copkillah

164

Posted
1 hour ago, ZokiAsov said:

1324004?ts=2021-06-02T08:22:34

"Možda se i otreznimo malo, možda i bude bolje. Mislili smo da nam ovaj derbi pripada i malo živimo u prošlosti jer niko neće da nam da te utakmice što smo izgubili, niko neće da se sažaljeva nad nama, moramo da shvatimo da smo tu gde jesmo i zato je ovaj poraz da se malo otreznimo i da budemo bolji, moramo da pobeđujemo i ne možemo da čekamo da nas neko pogura".

Posted

Sa naglaskom na " da nas neko pogura". 

Posted

Jeste igrao odbranu odlično, davao je koševe, zakucavao i sve to ali nije to bog zna šta:D:

Screenshot-20241122-082339-X.jpg

• Haha 1
Posted

Zato je drug Kenan posteno rekao jbg oprali su nas i svaka im cast:

„Bilo mi je veoma teško. Gde god sam išao, stalno me je neko pratio. Svaki put kada sam pokušao da pogledam prema košu, novi defanzivac me je čekao. Moramo da im odamo priznanje, zaista su uradili dobar posao“, rekao je Kenan za Meridian sport

• +1 4
Posted
2 hours ago, Tresko said:

Jeste igrao odbranu odlično, davao je koševe, zakucavao i sve to ali nije to bog zna šta:D:

Screenshot-20241122-082339-X.jpg

• Haha 2
Posted
14 minutes ago, copkillah said:

Pa da nije to nešto.:laugh: Može da ga prijavi policiji za zlostavljanje od strane stranca na privremenom radu u Srbiji.

• Haha 2
Posted

Ovi Ljubitelji ofanzivnog skoka su kao neki novi i nisu loši na IG, ali rekla bih da solidno kopiraju Leskovčane. Čak i naziv su uzeli iz kratkog opisa 6,75 (Ljubitelji nerezonskog šuta za tri)

Posted

Stimac razgoni grobare :heart:

• Wub 2
  • Haha 1
Posted

Pa napisao je 'hrabri samo kad je 100 na jednog", bukvalno je opisao hijene :lol:

• +1 1
Posted

Neko je Štimac, neko je Peković.

Posted

Štime postavio domaći zadatak

Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Štime postavio domaći zadatak

Ima masa klipova s njim, bukvalno je bio u prvim redovima. Ozbiljan car je Štimara, sram nas bilo što smo ga zezali vazda.

• +1 2