Ratamahatta Posted November 19 Posted November 19 10 hours ago, Eleniko said: ostoja reaguj saša željo qrac palac Pajsad kad se desi da Obradović s kosom ode u Monako, ionako ne veruje u doprinose
Eleniko Posted November 20 Posted November 20 koliko nedostaje aleksa u derbiju ovaj tim kkp je toliko isprazan i bez humora i lucidnosti ni u igri a ni ovako bukvalno nema niko da poljubi tea u rame kad je gusto da ga iznervira i kome ćemo sad da skandiramo ti si naša kurva aleksaaaa 3
Ratamahatta Posted November 20 Posted November 20 Pumpaju ga steroidima i prikrupom tamo, vise ne zvuci kao Bugs Bunny
booyaka Posted November 20 Posted November 20 Pritup ovaj Punter baš, da nije basketaš bio bi neki džanki beskućnik 1
booyaka Posted November 21 Posted November 21 Eurohoops kaže da Lundberg nastupa za reprezentaciju večeras.
Ros Posted November 21 Posted November 21 3 hours ago, booyaka said: Eurohoops kaže da Lundberg nastupa za reprezentaciju večeras. naravno. žoc pusta sve svoje a mi nikog ne damo
holden kolfild Posted November 21 Posted November 21 (edited) nisi sebi pomogao, pusti mene.. Edited November 21 by holden kolfild
ZokiAsov Posted November 21 Posted November 21 20 minutes ago, holden kolfild said: nisi sebi pomogao, pusti mene.. 2
Recommended Posts