booyaka Posted Sunday at 19:01 Posted Sunday at 19:01 Mislim da nećeš naći nijednog cigana ovde koji će vam osporavati titulu iz Istanbula. To je ta razlika između nas. 1
dragance Posted Sunday at 19:02 Posted Sunday at 19:02 Ne samo da nije osporavana, već je i proslavljena.
ZokiAsov Posted Sunday at 19:02 Posted Sunday at 19:02 6 minutes ago, Eleniko said: zabole ašova taj letuje na kikladama vozi formentor ko zna šta trsi češkajući levo jaje taj je lažni grobar garant Kikladi su bili prosle godine ove azori i madera ( ovo drugo mi nije trebalo), formentora sam dao tasti, kupio novu peticu 1
sigurnost Posted Sunday at 19:03 Posted Sunday at 19:03 6 minutes ago, ubibobi said: Mogao bih i ja tebe da teleportujem u Istanbul 92' al me baš zabole da se preganjam 5
ubibobi Posted Sunday at 19:04 Posted Sunday at 19:04 Znači ovako, cigani prvaci evrope u fudbalu a grobari finale KEŠ-a u fudbalu i prvaci evrope u košarci (bez ijednog stranca u ekipi i bez prednosti domaćeg terena) Jebigica tako stvari stoje 1
booyaka Posted Sunday at 19:06 Posted Sunday at 19:06 Tako je, samo što titula šampiona Evrope u fudbalu vredi kao jedno 16 titula evropskog šampiona u košarci. Jbga tako je. 1 2
ubibobi Posted Sunday at 19:08 Posted Sunday at 19:08 Just now, booyaka said: Tako je, samo što titula šampiona Evrope u fudbalu vredi kao jedno 16 titula evropskog šampiona u košarci. Jbga tako je. To možda tebi druže, ne zavaravaj se
sigurnost Posted Sunday at 19:09 Posted Sunday at 19:09 3 minutes ago, ubibobi said: Znači ovako, cigani prvaci evrope u fudbalu a grobari finale KEŠ-a u fudbalu i prvaci evrope u košarci (bez ijednog stranca u ekipi i bez prednosti domaćeg terena) Jebigica tako stvari stoje Dodaj tome i 17 titula KEŠA u vaterpolu i opet to nije ni 1% Zvezdinog osvajanja Kupa šampiona u Bariju. 1 1
booyaka Posted Sunday at 19:11 Posted Sunday at 19:11 I ovaj hvala emodži je napravljen tako da nervira i podseća grobare na najveću bol. 1
ubibobi Posted Sunday at 19:12 Posted Sunday at 19:12 Evo ga još jedan hahaha, pa pitaj recimo tvoje kolege što seire na košarci šta im je bitnije
ubibobi Posted Sunday at 19:13 Posted Sunday at 19:13 4 minutes ago, Milošica said: Steva i Laza, drugi razred osnovne škole On je Laza brt 1
booyaka Posted Sunday at 19:15 Posted Sunday at 19:15 1 minute ago, ubibobi said: On je Laza brt Imao sam bolji šut i dribling od njega, a u odbrani sam isto kidao.
Eleniko Posted Sunday at 19:25 Posted Sunday at 19:25 24 minutes ago, booyaka said: Mislim da nećeš naći nijednog cigana ovde koji će vam osporavati titulu iz Istanbula. To je ta razlika između nas. ja osporavam 2 1
Recommended Posts