booyaka Posted November 17 Posted November 17 Mislim da nećeš naći nijednog cigana ovde koji će vam osporavati titulu iz Istanbula. To je ta razlika između nas. 1
ZokiAsov Posted November 17 Posted November 17 6 minutes ago, Eleniko said: zabole ašova taj letuje na kikladama vozi formentor ko zna šta trsi češkajući levo jaje taj je lažni grobar garant Kikladi su bili prosle godine ove azori i madera ( ovo drugo mi nije trebalo), formentora sam dao tasti, kupio novu peticu 1
sigurnost Posted November 17 Posted November 17 6 minutes ago, ubibobi said: Mogao bih i ja tebe da teleportujem u Istanbul 92' al me baš zabole da se preganjam 5
ubibobi Posted November 17 Posted November 17 Znači ovako, cigani prvaci evrope u fudbalu a grobari finale KEŠ-a u fudbalu i prvaci evrope u košarci (bez ijednog stranca u ekipi i bez prednosti domaćeg terena) Jebigica tako stvari stoje 1
booyaka Posted November 17 Posted November 17 Tako je, samo što titula šampiona Evrope u fudbalu vredi kao jedno 16 titula evropskog šampiona u košarci. Jbga tako je. 1 2
ubibobi Posted November 17 Posted November 17 Just now, booyaka said: Tako je, samo što titula šampiona Evrope u fudbalu vredi kao jedno 16 titula evropskog šampiona u košarci. Jbga tako je. To možda tebi druže, ne zavaravaj se
sigurnost Posted November 17 Posted November 17 3 minutes ago, ubibobi said: Znači ovako, cigani prvaci evrope u fudbalu a grobari finale KEŠ-a u fudbalu i prvaci evrope u košarci (bez ijednog stranca u ekipi i bez prednosti domaćeg terena) Jebigica tako stvari stoje Dodaj tome i 17 titula KEŠA u vaterpolu i opet to nije ni 1% Zvezdinog osvajanja Kupa šampiona u Bariju. 1 1
booyaka Posted November 17 Posted November 17 I ovaj hvala emodži je napravljen tako da nervira i podseća grobare na najveću bol. 1
ubibobi Posted November 17 Posted November 17 Evo ga još jedan hahaha, pa pitaj recimo tvoje kolege što seire na košarci šta im je bitnije
ubibobi Posted November 17 Posted November 17 4 minutes ago, Milošica said: Steva i Laza, drugi razred osnovne škole On je Laza brt 1
booyaka Posted November 17 Posted November 17 1 minute ago, ubibobi said: On je Laza brt Imao sam bolji šut i dribling od njega, a u odbrani sam isto kidao.
Eleniko Posted November 17 Posted November 17 24 minutes ago, booyaka said: Mislim da nećeš naći nijednog cigana ovde koji će vam osporavati titulu iz Istanbula. To je ta razlika između nas. ja osporavam 2 1
Recommended Posts