Filozof manijak Posted Sunday at 13:16 Posted Sunday at 13:16 2 minutes ago, sigurnost said: Hahahahahahahahahahaha. Stvarno veruješ u te bajke? Tvoj nick me još više uverava da sam u pravu 1
sigurnost Posted Sunday at 13:50 Posted Sunday at 13:50 30 minutes ago, Filozof manijak said: Tvoj nick me još više uverava da sam u pravu Ja tvoj nik ne shvatam bukvalno. 32 minutes ago, Filozof manijak said: Ako je Partizan u šumi, Zvezdaš je sa pendrekom Ne kukaju uzalud dobavljači opojnih sredstava kako su delije sever tasteri muriji Što bi se reklo, ćerka firma. Alija Balijagić je Partizan.
MiddleClass Posted Sunday at 18:08 Author Posted Sunday at 18:08 2 hours ago, ubibobi said: Došao 66' do finala KEŠ-a u kom je odigrao atraktivnije od jednog Real Madrida...vrlo neuspešno 9
ubibobi Posted Sunday at 18:22 Posted Sunday at 18:22 To ti pričam, satrli ih, igrali hrabro kao uostalom i protiv Mančester junajteda u polufinalu kog su izbacili bez primljenog gola u dvomeču, bez pomoći nekakvih augentalera, bože sačuvaj
sigurnost Posted Sunday at 18:36 Posted Sunday at 18:36 3 minutes ago, ubibobi said: To ti pričam, satrli ih, igrali hrabro kao uostalom i protiv Mančester junajteda u polufinalu kog su izbacili bez primljenog gola u dvomeču, bez pomoći nekakvih augentalera, bože sačuvaj To nešto kao Miloševićeva pobeda nad NATO paktom? 1 4
ubibobi Posted Sunday at 18:41 Posted Sunday at 18:41 Poenta je da vi niste imali u svom finalu 1 kršten šut u okvir gola računajući i produžetke
Eleniko Posted Sunday at 18:43 Posted Sunday at 18:43 1 minute ago, ubibobi said: Poenta je da vi niste imali u svom finalu 1 kršten šut u okvir gola računajući i produžetke 1
Milošica Posted Sunday at 18:47 Posted Sunday at 18:47 Bujaki dajem kredit na podznak. Slab sam na to.
sigurnost Posted Sunday at 18:52 Posted Sunday at 18:52 5 minutes ago, ubibobi said: Poenta je da vi niste imali u svom finalu 1 kršten šut u okvir gola računajući i produžetke Stvarno si primer prosečnog grobara na ovom forumu. Detinjstvo ti uništili Miljan Miljanić i Džajić. Pubertet Pižon, Dule i naravno Šestić. Punoletstvo Piksi. Ranu mladost Zvezdino osvajanje Kupa Šampiona. I sad si spao da ti starost zagorčaju Terza i Ćoki. Kako ne razumeti nagomilane bes i frustraciju. Izuzetak je Zoki Asov. On ima fetiš - Nikolu Bugarčića, slava mu i milost. 1
Eleniko Posted Sunday at 18:55 Posted Sunday at 18:55 zabole ašova taj letuje na kikladama vozi formentor ko zna šta trsi češkajući levo jaje taj je lažni grobar garant 2
ubibobi Posted Sunday at 18:56 Posted Sunday at 18:56 6 minutes ago, Eleniko said: ne brte odlutao si u grad u italiji 4 slova Mogao bih i ja tebe da teleportujem u Istanbul 92' al me baš zabole da se preganjam 1
Karelia slims Posted Sunday at 18:59 Posted Sunday at 18:59 jako je bitno znati sta je ljudima bitno/vazno. da li je to lepa igra u finalu 15 minuta ali bez trofeja na kraju ili ne toliko lepa igra ali uz trofej? kao i u trenutnoj situaciji u srpskoj kosarci. da li ste pre da gubite u nizu ali da vas trenira zeljko ili vise volite da pobedjujete a da vam trener nije zeljko. 1 3
Recommended Posts