smooth.Op Posted August 24 Posted August 24 Mnogo ljubavi za brata Nikodija. Jedini koji se ume zajebavati. Kod drugih preovladava nejebica. 1 1
bradilko Posted August 24 Posted August 24 1 minute ago, smooth.Op said: Mnogo ljubavi za brata Nikodija. Jedini koji se ume zajebavati. Kod drugih preovladava nejebica. ne gresi dusu. mora da je dragance ostavio nesto mudro ili bar duhovito. a i eleniko se narajcao.. tako da se resava i ta nejebica
bradilko Posted August 24 Posted August 24 4 minutes ago, dragance said: Našao se ko će da priča/piše o nejebici ah. da, ti si forumski don zuan. prejaka kategorija. samo nastavi 1
dragance Posted August 24 Posted August 24 21 minutes ago, bradilko said: ah. da, ti si forumski don zuan. prejaka kategorija. samo nastavi Želje, čestitke i laku noć uz numeru Pozdrav od Ramba 2 1
bradilko Posted August 24 Posted August 24 17 minutes ago, dragance said: Želje, čestitke i laku noć uz numeru Pozdrav od Ramba ti nisi dragance. cak i on nije toliki balkon sto rambo? ajde bar objasni ramba. gde njega nadje?? mogu misliti sta ti je na taj tvoj um ali mozda se varam. ajde zbog drugih,zbog midla LoL 1
Nikodije Posted August 25 Posted August 25 Bradi brt, hvala ti što daješ dodatni šmek ovom topiku svojim neobuzdanim šarmom 1 1 1
Karelia slims Posted August 25 Posted August 25 (edited) ne sviđa mi se kad krenete sa raspravama na ličnom nivou. ne znam zašto se lično shvataju sprdnje na partizanov ili zvezdin račun. čak su i ostoja i čović dobri privatno, a ono što govore, to im je posao. 2 sns projekta koji zaluđuju narod, ali ne bismo trebali da se vređamo. sad mi vas zezamo jer je željko sve promašio, u sredu ćete vi nas kad nas naguzi bodo, pa mi opet vas u četvrtak... Edited August 25 by Karelia slims 1
dragance Posted August 25 Posted August 25 2 minutes ago, Karelia slims said: ne sviđa mi se kad krenete sa raspravama na ličnom nivou. ne znam zašto se lično shvataju sprdnje na partizanov ili zvezdin račun. čak su i ostoja i čović dobri privatno, a ono što govore, to im je posao. 2 sns projekta koji zaluđuju narod, ali ne bismo trebali da se vređamo. Ti si izgleda zaista nov na forumu! 1
Karelia slims Posted August 25 Posted August 25 pa dobro, jasnije je da je partizan državni projekat, ali ima i malih indicija da je i zvezda 2
Tresko Posted August 26 Posted August 26 22 hours ago, Karelia slims said: pa dobro, jasnije je da je partizan državni projekat, ali ima i malih indicija da je i zvezda Ima, ima indicija: 4 1
Filozof manijak Posted August 26 Posted August 26 22 hours ago, Eleniko said: Odakle ti to da je Zvezda SNS projekat? Zvezda nije SNS projekat, to je bar jasno. Zvezda je vođina mezimica 1 1
Recommended Posts